Pereiti į pagrindinį turinį

226 dar po vandeniu

2009-06-08 23:59

"Air France" lėktuvo katastrofos vietoje – pirmi radiniai, galintys padėti atskleisti tragedijos priežastį. Brazilijos oro pajėgos šeštadienį pranešė, kad Atlanto vandenyne rasti dviejų vyrų kūnai.

"Patvirtiname, kad iš vandens ištraukti kūnai ir nuolaužos – iš "Air France" lėktuvo", – sakė Brazilijos pulkininkas Jorge Amaralas. Kad šie du vyrai skrido būtent šiuo lėktuvu, patvirtina ir kiti radiniai. Iš vandenyno buvo ištrauktos lėktuvo nuolaužos, sėdynė, nailoninė kuprinė su kompiuteriu ir odinis portfelis, kuriame buvo "Air France" bilietas. Žuvę žmonės ir nuolaužos rasti už 450 km į šiaurės rytus nuo Brazilijos Fernando de Noronjos salyno, esančio už 370 km nuo žemyno.

Pasak J.Amaralo, ant rastos mėlynos spalvos sėdynės yra serijos numeris. "Air France" šiuo metu tikrina, ar ji tikrai iš to 447-uoju reisu skridusio lėktuvo, kuris nukrito pirmadienį, skrisdamas iš Rio de Žaneiro į Paryžių.

Prieš savaitę į Atlanto vandenyną nukritus "Air France" lėktuvui, žuvo 228 jame buvę žmonės. Pareigūnai tikina, kad išgyventi šansų neturėjo niekas. Paiešką vykdantys gelbėtojai tikisi rasti daugiau žmonių palaikų ir lėktuvo juodąsias dėžes. Iškelti versiją apie avariją, kaip tikimasi, gali padėti jau rastų lavonų apžiūra.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų