B. Gatesas įsitikinęs, kad pasauliui pavyks įveikti koronavirusą

  • Teksto dydis:

Amerikiečių milijardierius ir filantropas Billas Gatesas (Bilas Geitsas) šeštadienį pareiškė optimistiškai vertinantis pasaulio galimybes laimėti kovą prieš koronaviruso pandemiją.

„Tebesu nusiteikęs optimistiškai. Mes nugalėsime COVID-19 ir toliau sėkmingai kovosime su AIDS bei kitomis sveikatos krizėmis“, – pažymėjo jis, sakydamas kalbą virtualioje tarptautinėje konferencijoje, skirtoje kovai su abiem ligomis.

B. Gatesas pridūrė, jog gydytojai ir mokslininkai dabar daro reikšmingą pažangą kurdami vakciną nuo koronavirusinės infekcijos.

Anot jo, vakcina turi būti prieinama visiems, o ne tiems, kas sugebėtų pirkti ją brangiau.

„Jei paprastai duosime vakcinas ir vaistus tik tiems, kas už juos pasiūlys didelę sumą, o ne tiems, kam jų reikia, pandemija bus ilgesnė ir pražūtingesnė“, – nurodė programinės įrangos milžinės „Microsoft“ įkūrėjas.

B. Gatesas anksčiau sukritikavo JAV prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) sprendimą nebefinansuoti Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO), teigdamas, kad šios JT agentūros darbas padeda sulėtinti koronaviruso plitimą pasaulyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tik pananykit

Tik pananykit portretas
Kokia transformacija įvyko:buvo programišius,IT verslinykas,o kai pajuto farmacijos pramonės aukso kasyklų naudą,daktaru patapo ir dar visą pasaulį mokyt pradėjo.O sako už pinigus proto nenusipirksi.

Mano vardas

Mano vardas portretas
Iš 8 komentaru, visvien vienas satanistas čiulpikas atsiranda.... Ir iskart apie pinigus padla

dar

dar portretas
atsiranda kom pusdurniu kurie remia visus pydus nepaklausdami is kur tie pinigai? o pasmus Hipokrtas dingo liko tik verkratas su bilgeic idejom?...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių