Baltarusijos prezidentas žada, jog saugumo padėtis netaps „nevaldoma“

  • Teksto dydis:

Baltarusijoje vykstant prezidento rinkimams, šeštos kadencijos siekiantis dabartinis valstybės vadovas Aleksandras Lukašenka sekmadienį pažadėjo, jog saugumo padėtis šalyje bus griežtai valdoma.

„Niekas neleis, kad padėtis taptų nevaldoma. Garantuoju jums, kad viskas bus valdoma“, – pareiškė jis žurnalistams Minske.

Anksčiau jis buvo įspėjęs, kad jo oponentai planuoja kurstyti masinius neramumus.

„Negalima kalbėti, kad nuo rytojaus šalį ištiks chaosas ir pilietinis karas. Viskas bus valdoma. Garantuoju“, – pareiškė A. Lukašenka sekmadienį.

Jis taip pat patikino, jog Minskas ir Maskva visada bendradarbiaus.

„Su Rusija bendradarbiausime visada ir visada būsime kartu“, – pareiškė A. Lukašenka reporteriams.

Anot jo, dieną anksčiau Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas per pokalbį telefonu jam pareiškė, kad „mes esame vienoje valtyje“.

Baltarusijoje sekmadienį vyksta balsavimas prezidento rinkimuose, kuriuose 26 metus šaliai nepertraukiamai vadovavęs ir perrinkimo šeštai kadencijai siekiantis autokratinis prezidentas A. Lukašenka varžosi dėl posto su opozicijos kandidate Svetlana Tichanovskaja ir dar keliais kandidatais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip

Taip portretas
A.Lukašenka tvarkykis su Ukrainoje siausiančia mafiją.

taip

taip portretas
reikia ir mums tokio ukisko prezidento is pskutyniuju besilaikancio tvirtos politpozicijos o nesokinejanciu kaip zelens kis pagal zydu dudele ?...

tai aišku

tai aišku portretas
Jeigu jis pats nepilstys žibalą į ugnį ir nerengs teroro aktų kaip 2008m. ir 2011m., tai ir ta saugumo padėtis bus normali. Tiesa, yra vienas BET - jeigu jo sėbras ir kreditorius Pimpis Vovanas nesugalvos padėties Baltarusijoje destabilizuoti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių