Pereiti į pagrindinį turinį

B.Obama atsiskleidė kaip šoumenas

2009-05-10 18:37
B.Obama atsiskleidė kaip šoumenas
B.Obama atsiskleidė kaip šoumenas / "Reuters" nuotr.

JAV prezidentas Barackas Obama šeštadienį vakare ėmėsi "vyriausiojo komiko" vaidmens. Per metinį Baltuosiuose rūmuose akredituotų korespondentų asociacijos renginį jis pokštavo apie savo politinę komandą, priešininkus ir net save.

Vakarėlio svečiai, tarp kurių taip pat buvo nemažai Holivudo garsenybių, negalėjo atsistebėti B.Obamos humoru. "Ateinančias 100 dienų aš išmoksiu atsisakyti suflerio, o Joe Bidenas išmoks vadovautis sufleriu", - sakė prezidentas duodamas užuominą apie nuolatines savo pavaduotojo bėdas dėl nevaldomo liežuvio.

Jis pajuokavo, jog jo dukterų Malios ir Sashos vakarienėje nėra dėl to, kad jos buvo "nutupdytos" - jos esą skraidė po Niujorką prezidentiniu lėktuvu. Tai buvo žaisminga užuomina apie prezidentinio lėktuvo balandžio 27-osios pasiskraidymą Niujorke, kuris sukėlė paniką tarp miesto gyventojų.

B.Obama dėmesio skyrė ir buvusiam JAV viceprezidentui Dickui Cheney. „Jis turėjo būti čia, bet jis labai užsiėmęs ir rašo savo memuarus, pavadintus "Kaip šaudyti draugus ir tardyti žmones", - sakė prezidentas.

Prezidentas taip pat pajuokavo apie buvusią savo varžovę demokratų pirminiuose rinkimuose Hilaary Clinton, kuri dabar yra jo valstybės sekretorė. Su ja jiedu esą tokie artimi, kad grįžusi iš Meksikos, kur tęsiasi kiaulių gripo protrūkis, ji suskubo apkabinti ir pabučiuoti prezidentą, be to, pasakiusi jam, kad geriau jis ir pats tenai nuvyktų.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų