B.Obamai prikišo meilužę

Artėjant JAV prezidento rinkimams respublikonų kandidatas priverstas rūpintis ne valstybiniais reikalais, o juodinamos reputacijos gelbėjimu.

Paslaptinga B.Obamos draugė

JAV žiniasklaidoje pasirodė gandų, neva šalies vadovu pretenduojantis tapti demokratas Barackas Obama turėjęs nesantuokinių ryšių. Teigiama, kad politikas artimai draugavo su juodaode amerikiete, dirbusia jo komandoje 2004 m., prieš parlamento rinkimus. B.Obamos žmona Michelle neva sužinojo apie šiuos santykius ir pasiekė, kad moteris būtų atleista.

"Moteris neteko darbo, nes Michelle įniršo, sužinojusi apie jos artimus santykius su B.Obama, – britų laikraščiui "Mail on Sunday" pasakojo neįvardijamas šaltinis. – Netrukus ji dingo, o vėliau atsirado Karibuose."

"Mail on Sunday" žurnalistai Karibų salose rado paslaptingąją moterį. "Nieko neatsitiko, aš tiesiog išėjau, kai baigėsi rinkimų kampanija", – gandus neigė ji. Į klausimą, ar turėjo artimų santykių su B.Obama, moteris atsakė: "Nieko nekomentuosiu. Aš pakeičiau darbą, ir tiek. Esu demokratė ir palaikau B.Obamą. Daugiau neturiu ko pasakyti."

B.Obama virto B.Osama

Prie demokratų stovyklos nemalonumų virtinės savaitgalį prisidėjo incidentas Niujorko valstijos Renselyro apygardoje. Vykstant išankstiniam balsavimui rinkėjams buvo išdalyta maždaug 300 balsalapių, kuriuose demokratų kandidatas buvo įrašytas kaip Barack'as Osama.

Renselyro balsavimo apylinkės rinkimų komisija atsiprašė, bet taip ir liko nenustatyta, ar ši klaida atsirado netyčia, ar buvo padaryta specialiai. Rinkėjai galės daryti išvadas, nes raidės S ir B klaviatūroje nėra gretimos.

Dėl pavardės panašumo į pasaulinio garso teroristo Osamos bin Ladeno vardą JAV demokratų partijos kandidatas į prezidento postą jau ne pirmą kartą patiria keblumų. Tokią pat apmaudžią klaidą anksčiau buvo padariusi JAV televizija CNN ir laikraštis "Detroit News".

S.Palin viršijo įgaliojimus

Gelbėti reputaciją priversti ir demokratų priešininkai respublikonai. Aliaskoje vyksta teismo procesas, kuriame kaltinama Johno McCaino partnerė Sarah Palin. Tyrėjai penktadienį paskelbė, kad būdama Aliaskos gubernatore politikė viršijo įgaliojimus – spaudė pareigūnus atleisti policininką, kuris išsiskyrė su jos seserimi. 263 puslapių pranešime tyrėjas Steve'as Branchfloweris nurodė, kad S.Palin pažeidė valstijos etikos taisykles, taikomas valstybės tarnautojams.

Tuometė gubernatorė S.Palin leido savo vyrui Toddui Palinui per Aliaskos gubernatoriaus tarnybą daryti spaudimą pareigūnams, kad būtų atleistas valstijos policininkas Mike'as Wootenas, buvęs jos sesers vyras.
Demokratų štabas tvirtina, kad šis tyrimas – politiškai motyvuotas.


Šiame straipsnyje: Obamameilužė

NAUJAUSI KOMENTARAI

RaimundasJankus

RaimundasJankus portretas
Tai negarbinga kova, juodinti be pagrindo ir irodymu negrazu

Saulius1

Saulius1 portretas
Taigi, du kandidatai... ko jie ten mušas? - Reikia JAV padalyt, vienam atiduot pietines, kitam - šiaurines valstijas. Ai, tiesa, Aliaska... te VĖL parduoda rusams - išspręstų JAV savo finansines problemas.
VISI KOMENTARAI 2

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių