D. Cameronas: Britanija siųs į Ukrainą karo instruktorius

  • Teksto dydis:

Didžioji Britanija kitą mėnesį siųs į Ukrainą karių, kurie mokys vyriausybės pajėgas kautis su prorusiškais separatistais, paskelbė antradienį ministras pirmininkas Davidas Cameronas (Deividas Kameronas), bet letalios įrangos siuntimą atmetė.

„Per kitą mėnesį mes ketiname siųsti britų karinės tarnybos personalą, kuris teiktų patarimus ir apmokytų karius įvairiose srityse: nuo taktinės žvalgybos iki logistikos ir medicinos pagalbos, – to, ko jie prašė“, – sakė D.Cameronas parlamento komitetui.

„Mes taip pat rengsime pėstininkų mokymo programą kartu su Ukraina, kad gerėtų jos pajėgų patvarumas. Tame dalyvaus ir kažkiek britų karinės tarnybos personalo“, – pridūrė jis.

„Jie bus toli nuo konflikto zonos, bet manau, kaip tik taip mes turėtume jiems padėti“, – sakė D.Cameronas ir pakartojo, kad Didžioji Britanija neteiks Ukrainai letalios įrangos.

Gynybos ministras, atskirai, patvirtino, kad į Ukrainą šešiems mėnesiams ketinama pasiųsti 75 kariškius.

D.Cameronas pakartojo nemanąs, kad konfliktą galima išspręsti karinėmis priemonėmis.

„Reikia diplomatinio sprendimo, kurį galima panaudoti kartu su sankcijomis, spaudimu ir ekonominiu Europos bei Amerikos svoriu“, – pažymėjo jis.


Šiame straipsnyje: Davidas Cameronaskaras UkrainojeDidžioji Britanijakaro instruktoriai

NAUJAUSI KOMENTARAI

demokratija

demokratija portretas
Antirusams -tu gi uz demokratine visuomene, europines vertybes, kalbi su pilna burna eu vertybiu :) taigi kur nori ten visi ir gyvena ir gali reiskti savo nuomone kaip pagal konstitucija. Lietuvos politika yra teisiga, as manau, jau liko LT tik ~ 2 300 000, po 20 metu liks 300 000 Slava Ukraine! Slove Lietuvai!

ir vėl ligoniui ruskiui

ir vėl ligoniui ruskiui portretas
sovietiniais laikais Lietuvoje ruskių buvo kur kas daugiau, nei dabar. Šiuo metu mūsų šalyje yra tik trolintojai išgamos, tokie, kaip tu. ir ko tau rūpintis, kas iš Lietuvos išvyksta ir kas atvyksta, Lietuva ne tavo šalis, rūpinkis ruskynu ir jo žmonėmis, kurie tikrai yra pavergti ir nelaimingi, bei įbauginti putlerio. kadangi putleris užpuolė Ukrainą, tai jis tikrai gaus galą nuo kardo, kurį pakėlė prieš kitą valstybę.

girtam runkeliui

girtam runkeliui portretas
Tarybiniais laikais lietuvoi rusu buvo tiek pat kiek ir dabar ir niekas is lietuvos ne vaziavo laimes ieskoti.Dabar lietuva jaunimas palieka ir dauguma niekad negris.Ju vieta uzims musulmonai ir bus kaip su Kosovo
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių