Pereiti į pagrindinį turinį

Dar daugiau fritzlų

2009-03-30 09:00
Dar daugiau fritzlų
Dar daugiau fritzlų / AFP nuotr. Teisingumas: dukrą kalinęs ir prievartavęs J.Fritzlas (nuotr.) likusias dienas praleis psichiatrijos klinikoje. Teismo verdikto laukia dar du maniakai iš Italijos ir vienas iš Kolumbijos.

Austro Josefo Fritzlio byla sukrėtė visą pasaulį. Tačiau jis ne vienintelis toks pabaisa. Panašūs atvejai neseniai buvo išaiškinti Italijoje ir Kolumbijoje.

Pagimdė 11 vaikų

Prieš dešimt dienų sulaikyto Arcedio Alvarezo nusikaltimai šokiravo Kolumbiją. Pabaisa iš Marikitos pramintas vyras ilgą laiką prievartavo savo dukrą. Ši jam pagimdė vienuolika vaikų, iš jų trys mirė.

Tyrimo duomenimis, pirmą kartą A.Alvarezas išprievartavo dukrą, kai jai buvo vos dešimt. Maniako nusikaltimai paaiškėjo, kai ilgą laiką tylėjusi ir prievartą kentusi 35 metų moteris, paraginta savo dvasininko, pagaliau ryžosi prabilti.

58 metų A.Alvarezas savo kaltę neigia. Anot maniako, jų santykiai nebuvo kraujomaiša, nes tai nėra jo tikroji dukra. Be to, viskas vyko abipusiu sutarimu. "Mes pradėjome romantiškus santykius, net tikrai mylėjome vienas kitą", – teisme teigė A.Alvarezas.

Viskam Dievo valia

Moteris pareigūnams pasakojo, kad jos motina mirė, kai jai buvo vos penkeri. Mergaitę globojo A.Alvarezas. "Jis niekad nesakė, kad tai kraujomaiša. Kartais klausiau to, kodėl mes tuo užsiimame, jis atsakydavo, kad viskam Dievo valia", – sakė nukentėjusioji. Šiuo metu moteris ir jos vaikai globojami valstybės.

Apie panašų atvejį šį penktadienį pranešė ir Italijos policija. Pareigūnai sulaikė vyrą, kuris 25 metus vertė lytiškai santykiauti savo dukrą. 64 metų šiukšlių verslu užsiimantis Michele'is Mongelli įtariamas pirmą kartą išprievartavęs savo dukrą, kai jai buvo devyneri. Nuo to laiko vyras reguliariai ją lytiškai išnaudodavo.

Lauros slapyvardžiu vadinama moteris buvo vyriausia iš dešimties įtariamo vyro vaikų. "Šios jaunos moters asmenybė sutrikusi, nes ji ilgai kentė prievartą, – sakė Turino miesto prokuroro pavaduotojas Pietro Forno. – Atlikus psichiatrinį tyrimą nustatyta, kad jos būklė labai sunki."

Tėvo pėdomis

Prokuroro pavaduotojas nurodė, kad Laura niekada nesipriešindavo tėvui, kuris nuolat grasindavo. Pasak pareigūno, ji gyveno tamsiame kambaryje ir nelankė mokyklos nuo 13 metų. Tuose pačiuose namuose gyveno motina ir trys kiti vaikai, iš jų vienas turėjo fizinę negalią. "Šeima atrodė normali", – sakė P.Forno.

Jis pasakojo, kad buvo suimtas ir maniako 41 metų sūnus. Jis, kaip ir tėvas, įtariamas lytiškai išnaudojęs savo keturias dukteris. Tėvas ir sūnus šiuo įtarimus griežtai neigia.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų