Pereiti į pagrindinį turinį

"Geriau gėjus nei S.Berlusconi"

2010-11-05 23:59

Kratydamasis kaltinimų, kad miegojo su nepilnamete prostitute, Italijos premjeras Silvio Berlusconi įžiebė dar vieną skandalą.

"Kaip visada aš nepaliaujamai dirbu, o jei kartkartėmis taip nutinka, kad pažvelgiu gražiai merginai į veidą... Tai geriau jau mėgti gražias merginas nei būti gėjumi", – pareiškė politikas, lankydamasis motociklų pramonės parodoje Milane.

Šie žodžiai sukėlė pasipiktinimo bangą ir sustiprino premjerui daromą spaudimą atsistatydinti. Seksualinių mažumų teisių organizacija "Arcigay" pareikalavo, kad S.Berlusconi atsiprašytų įžeistų gėjų ir lesbiečių. Organizacijos filialas Bolonijoje iškabino raudoną plakatą su užrašu: "Geriau gėjus nei S.Berlusconi."

"Laikas juokauti baigėsi, – pareiškė Apulijos regiono gubernatorius homoseksualas Nichi Vendola, internete paskelbęs vaizdo kreipimąsi į premjerą ir paraginęs jį atsistatydinti. – Jūsų pokštai nebejuokina valstybės, kuri yra nuvarginta, nuskurdinta, įbauginta ir apleista."

Tačiau premjeras nė neketina klausytis raginimų palikti postą.

"Jūs turėtumėte būti visiškai ramūs dėl vyriausybės ir dėl to fakto, kad ši vyriausybė vis dar turi daugumą ir ketina būti valdžioje iki savo kadencijos pabaigos", – pareiškė jis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų