Įvardijo šalis, kur rūpintis grožiu pigiausia ir brangiausia

  • Teksto dydis:

Pietų Amerikos kompanija „Linio“ sudarė penkiasdešimtuką šalių, kurios buvo įvertintos pagal kosmetikos ir grožio paslaugų kainas.

Bendrovės pranešime nurodoma, kad mažiausios kosmetikos ir grožio salonų paslaugų kainos yra Vietname, Indijoje, Pietų Afrikoje, Tailande ir Egipte.

O brangiausiai už grožio produktus ir grožio specialistus paslaugas teks sumokėti Australijoje, Japonijoje, Singapūre, Jungtinėse Valstijose ir Šiaurės Europos šalyse.

Pačioje sąrašo apačioje atsidūrė Venesuela, kur dėl ekonominės krizės ir smukusio bolivaro kurso JAV dolerio atžvilgiu gerokai smuko perkamoji galia. Būtent čia grožio paslaugos yra brangiausios, o taip pat Danijoje, Norvegijoje ir Šveicarijoje.

O pigiausios paslaugos yra Egipte (pavyzdžiui, antakių depiliacija kainuoja 1,93 JAV dolerio) ir Kolumbijoje (4 JAV doleriai už manikiūrą ir pedikiūrą).

Plastinės operacijos prieinamiausios yra Pietų Amerikoje ir Pietų Azijoje. Pirmauja Vietnamas ir Indija, tačiau neatsilieka ir Čekija. O brangiausiai, pavyzdžiui, už nosies plastinę operaciją teks sumokėti Šveicarijoje (7800 JAV dolerių), o krūtų didinimo operacija kainuos 10 400 JAV dolerių.

Pigiausiai kosmetika kainuoja Vietname, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Turkijoje, Pietų Afrikos Respublikoje, JAV ir Italijoje. O Pietų Amerikos šalyse garsių prekių ženklų produkcijai taikomi dideli antkainiai. Venesuela, Meksika ir Peru įvardijamos tarp šalių, kur kosmetikos kainos yra vienos didžiausių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių