JAV: J. Bidenas siūlys V. Putinui „diplomatiniu keliu“ sklaidyti įtampą dėl Ukrainos

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) siūlys Rusijos vadovui Vladimirui Putinui „diplomatiniu keliu“ sklaidyti įtampą dėl Ukrainos, tačiau amerikiečių lyderis tebėra „rimtai“ susirūpinęs dėl Rusijos kariuomenės telkimo, trečiadienį sakė aukštas JAV administracijos pareigūnas.

Anot šio pareigūno, ketvirtadienį suplanuotame pokalbyje su V. Putinu J. Bidenas pasakys: „Esame pasirengę diplomatijai ir diplomatiniam keliui į priekį.“

„Tačiau mes taip pat esame pasirengę reaguoti, jei Rusija imsis tolesnės invazijos į Ukrainą“, – J. Bidenas ketina pasakyti V. Putinui, nurodė tas pareigūnas.

Jis pridūrė, kad „mes ir toliau esame labai susirūpinę“ Rusijos pajėgų telkimu prie Ukrainos sienų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

"DIPLOMATINIS KELIAS"....

"DIPLOMATINIS KELIAS".... portretas
Pagal Amerikos teroristus - nuskridai, subombardavai, okupavai...ir...gėdingai pabėgai...Deja - Rusijos diplomatinis kelias netoks. Užgesino gaisrą Sirijoje, Armėnijos-Azerbaidžano konflikte. Užgesins ir Ukrainoje...be kraujo praliejimo. Bus taip, kaip ir su Krymu - nei vienos aukos.

JANKIAI --skubiai neškite " muilą" iš Europos,

JANKIAI --skubiai neškite " muilą" iš Europos, portretas
kitu atveju -- JANKIAMS atsitiks taip , kaip atsitiko AFGANISTANE, tai SAVANORIŠKAS v i e n i n t e l i s kelias GRĮŽTI namo be nuostolių.

Šioks toks progresas...

Šioks toks progresas... portretas
Tik...gerai būtų, kad Baidenas sukonkretintų tą "diplomatinį kelią". Jeigu tai - užskridai ir subombardavai, kaip ji elgėsi iki šiol nieko naujo. O kad teroristinėje Amerikoje pasikeitė diplomatijos supratimas - sunku patikėti. Kai šimtmečius tik naikino ir išnaudojo...Tiesa - šiandien Amerika jau ne ta kur buvo. Akivaizdus pavyzdys - gėdingas pabėgimas iš Afganistano...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių