JAV vyriausybė išplėtė sankcijas Sirijos vadovybei

Jungtinės Valstijos vėl išplėtė sankcijas Sirijos vadovybei. Į Finansų departamento paskelbtą sąrašą įtraukti asmenys ir įmonės iš artimiausios Basharo al Assado šeimos aplinkos, trečiadienį tviteryje pranešė valstybės sekretorius Mike‘as Pompeo.

Naujos sankcijos, be kita ko, nukreiptos prieš Sirijos centrinio banko valdytoją Hasimą Karfulą ir žvalgybos vadą Hussamą Luką. Sąraše taip pat yra sirų verslininkas Khduras Tahiras bei kelios su juo siejamos įmonės. Tarp sankcionuojamų bendrovių yra saugos firma, palaikanti glaudžius kontaktus su Iranu.

JAV vyriausybė praėjusiomis savaitėmis jau ne kartą plėtė savo sankcijas Sirijos vadovybės aplinkos atstovams.

Po daugiau kaip devynerių pilietinio karo metų B. al Assado šalininkai vėl kontroliuoja daugiau kaip du trečdalius šalies. Tačiau vadovybė Damaske užsienio yra izoliuota. Šalis, be to, išgyvena didelę ekonominę krizę, kurią aštrina JAV sankcijos.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
istisai tie grobuonys jankiai arabai visur lenda,dabar uzkliuvo socialistas arabas,turbut nori sava araba is telavivo ikist kad galetu netrukdomai pumpuot nafta,dujas ir kitas gerybes is sirijos dykumu

juk

juk portretas
aiskiai matome kad Trumpas nesikisa i terorizmo skatinima o ta atlieka demozydjankis prezidento vardu nuzudes persu generola juk tai masonu ir mosad darbas su sorosu finansuojama demafija?...

Bronx

 Bronx portretas
Kodėl nieks nepasiunčia juos
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių