Pereiti į pagrindinį turinį

J.Fritzlo dukra paliko ligoninę

2009-06-10 23:59

24 metus tėvo prievartą kentusi ir nuo pasaulio izoliuota Elisabeth Fritzl pradeda naują gyvenimą. Austrų maniako Josefo Fritzlo dukra įsimylėjo savo asmens sargybinį ir paliko psichiatrijos ligoninę.

14 metų už Elisabeth jaunesnis Thomas W. buvo paskirtas moters ir jos šešių vaikų, kuriuos ji pagimdė nuo prievartautojo tėvo, apsauginiu. Pasak gydytojų, būtent jis ir Elisabeth jausmai jam padėjo moteriai pasveikti ir atsisakyti medikų pagalbos.

Dabar Thomas W. gyvena su Elisabeth ir jos vaikais. Moteris bando pradėti naują gyvenimą. Ji mokosi vairuoti automobilį, padeda vaikams ruošti pamokas ir bando įsilieti į vietos, kuri neatskleidžiama dėl saugumo, bendruomenę. Žinoma tik tiek, kad šeima pasiliko Austrijoje, o Elisabeth atsisakė pasikeisti pavardę.

"Tai dar vienas įrodymas, kad meilė yra galingiausia jėga pasaulyje, – apie Elisabeth išgijimą kalbėjo ją gydęs psichiatras. – Gydytojai sakė, kad jai medikų pagalba bus būtina visą likusį gyvenimą, bet ji dabar puikiai tvarkosi. <...> Moteris prarado gražiausius savo metus ir dabar stengiasi, kad nė viena diena neprabėgtų veltui."

E.Fritzl nuo 18 metų tėvas kalino rūsyje. Per visą tą laiką ji buvo išprievartauta mažiausiai 3 tūkst. kartų ir pagimdė 7 vaikus, kurių vienas mirė. Moterį su vaikais pareigūnai išlaisvino tik praėjusių metų balandį. Medikai įspėjo, kad nuo potrauminio streso moteris ir jos vaikai neatsigaus visą gyvenimą.

Pats J.Fritzlas šių metų kovą nuteistas kalėti iki gyvos galvos. Kalėjime, kuriame jis turėjo kalėti, kaliniai buvo surengę sąmokslą jį nužudyti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų