JK princesė Beatrice susilaukė pirmojo vaikelio

Jungtinės Karalystės (JK) princesė Beatrice kartu su vyru Edoardo Mapelli Mozzi susilaukė pirmosios atžalos. Porai gimė mergaitė, pirmadienį paskelbė Bakingamo rūmai.

Karalienės Elžbietos II vaikaitė pagimdė šeštadienį, Čelsio ir Vestminsterio ligoninėje Londone. 33-ejų Beatrice taip pat yra pamotė E. Mapelli Mozzi sūnui Wolfie iš jo ankstesnių santykių.

Bakingemo rūmų pranešime teigiama: „Jos karališkoji didenybė princesė Beatrice ir ponas Edoardo Mapelli Mozzi džiaugiasi galėdami pranešti apie saugų savo dukters gimimą šeštadienį, 2021 m. rugsėjo 18 d., Čelsio ir Vestminsterio ligoninėje Londone. Kūdikis sveria 6 svarus ir 2 uncijas. Kūdikio seneliai ir proseneliai buvo informuoti ir džiaugiasi šiomis žiniomis. Šeima nori padėkoti visam ligoninės personalui už nuostabią priežiūrą. Jos karališkoji didenybė ir jos vaikelis jaučiasi gerai ir pora nekantrauja supažindinti dukrelę su jos vyresniu broliu Cristopheriu Woolfu.“

Kūdikis, kuris yra 11-as eilėje į sostą, yra 12-asis karalienės provaikaitis, ir antrasis gimęs po Edinburgo hercogo, princo Philipo mirties. Prieš tai birželį gimė princo Harry'io ir jo žmonos Meghan dukra Lili.

Beatrice yra vyriausia Jorko kunigaikščio, princo Andrew ir jo buvusios žmonos Sarah duktė. Šeštadienį gimęs kūdikis yra antrasis jų vaikaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Q

Q portretas
Princėsė ....nebent pinigu turi ...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių