Pereiti į pagrindinį turinį

Ką slepia Pleibojaus rūmų sienos

Haremas: H.Hefneris visur tamposi savo merginas, bet vakarėliuose dažniausiai tik pasipuikuoja prieš kameras ir išvažiuoja.
Haremas: H.Hefneris visur tamposi savo merginas, bet vakarėliuose dažniausiai tik pasipuikuoja prieš kameras ir išvažiuoja. / "Scanpix" nuotr.

Pleibojaus rūmai, kur gyvena garsaus žurnalo įkūrėjas ir vyriausiasis redaktorius Hugh Hefneris bei jo haremas, vilioja prabanga, nerūpestingu gyvenimu ir nesiliaujančiomis pramogomis. Tačiau gyvenimas rojuje irgi kartais apkarsta, savo knygoje rašo iš jo pasprukusi gražuolė.

Gyvenimas spindi prabanga

Pasak Didžiosios Britanijos laikraščio "The Daily Telegraph", žurnalo "Playboy" tėvas H.Hefneris iš Lenkijos kilusią Izabellą pastebėjo viename Los Andželo barų. Tiesa, ne jis pats, o viena iš spindinčių blondinių, kurios lydi jį visur ir visada. Netrukus mergina gavo kvietimą atvykti į Pleibojaus rūmus ir prisijungti prie sekmadienio vakarėlio, vadinamo "Linksmybėmis saulėje". 2002 m. sausį jai buvo pasiūlyta persikraustyti gyventi į Pleibojaus rūmus ir tapti vienai iš septynių H.Hefnerio draugių.

Izabellai tuomet buvo 26-eri. Ji turėjo visus reikalingus bruožus: jos plaukai šviesūs ir ilgi, gražios akys ir didelė krūtinė. Be to, mergina nebuvo kvaila ir greitai tapo viso haremo smegenimis.

Savo palydoves H.Hefneris skirsto į drauges (angl. – girlfriend) ir žaidimų drauges (angl. – playmate). Pastarąsias "Playboy" tėvas atsirenka itin kruopščiai, nes merginos dažnai pasprunka, kai tik atsiima savo 25 tūkst. dolerių (60 tūkst. litų) čekį. Tačiau paprastos draugės taip pat gyvena lyg inkstai taukuose. Kiekviena jų turi savo miegamąjį, gauna 1 tūkst. dolerių (2,4 tūkst. litų) kišenpinigių per savaitę, naujutėlį automobilį, daug drabužių. Be to, merginos nemokamai gali naudotis gydytojų, makiažo specialistų ir kirpėjų paslaugomis. Pačios Izabellos skaičiavimu, vien palydovių krūtų implantams H.Hefneris išleidžia 70 tūkst. dolerių (170 tūkst. litų) per metus.

Tvarka primena kalėjimą

Būti H.Hefnerio drauge yra pelningas darbas, bet jis irgi turi trūkumų. Pirma, Pleibojaus rūmuose galioja komendanto valanda. Merginos į savo miegamuosius privalo grįžti iki 21 val., nebent išeina kur nors su šeimininku. Gražuolės visuomet gali užsisakyti bet kokio gėrimo ir maisto – tam rūmuose dirba daugybė liokajų. Tačiau užeiti į virtuvę, kad ir stiklinės vandens, jos neturi teisės.

Pleibojaus rūmų netvarka irgi rėžia akį. Baldai sustatyti bet kaip arba tiesiog išmėtyti, čiužiniai dėmėti, o namų augintiniai dažnai tuštinasi ant kilimų. Galbūt šeimininkas nėra reiklus tvarkai, nes namas jam nepriklauso. H.Hefneris nuomojasi kiekvieną kambarį iš bendrovės "Playboy Enterprises". Pasak Izabellos, vien už savo miegamąjį jis moka 25 tūkst. dolerių (60 tūkst. litų) per mėnesį.

Varginantys šeimininko įpročiai

Bene didžiausias Pleibojaus rūmų trūkumas yra pats H.Hefneris. Jis nėra tas žmogus, su kuriuo lengva ir malonu gyventi. Jis nuolat slampinėja po namus apsirengęs pižama, valgo lovoje, kiekvieną naktį su tais pačiais bičiuliais žiūri tuos pačius klasikinius filmus, nuolat vaikšto į tuos pačius barus: trečiadieniais – į "Las Palmas", penktadieniais – į "Barfly".

Paįvairinti rutiną merginoms pavyksta tik restoranų dieną – ketvirtadienį. Šią savaitės dieną jos gali pačios rinktis, kur nueiti. Tačiau H.Hefneris visur užsisako tą patį patiekalą – avienos kotletų.

Net per aukštuomenės vakarėlius ir iškilmingus renginius, tokius kaip "Grammy" apdovanojimai, Pleibojaus rūmų merginoms nepavyksta pasismaginti. H.Hefneris renginiuose dažniausiai pabūna tik tiek, kiek reikia pasipuikuoti prieš kameras, ir skubina savo palydoves atgal į automobilį. Apsuptos apsaugininkų ir uždarytos VIP kambariukuose, merginos neturi jokios galimybės ką nors sutikti ir maloniai pabendrauti.

Sekso – kaip vienuolyne

O kaipgi seksas? Aišku, Pleibojaus rūmuose jis būtinas. Tačiau Izabellai jo patirti teko stebėtinai mažai – mažiau nei 15 minučių per dvejus su puse metų, išgyventų su H.Hefneriu. "Lygiai taip pat sėkmingai galėčiau gyventi vienuolyne", – juokėsi moteris.

H.Hefnerio favoritė Holly gyvena šeimininko miegamajame ir greičiausiai rūpinasi jo kasdieniais seksualiniais poreikiais. Trečiadieniais Pleibojaus rūmuose vyksta sekso vakarai, tuomet miegamajame susirenka visos palydovės, tačiau jos pačios sprendžia, ar dalyvauti intymiuose žaidimuose. "Tai nebuvo keitimasis partneriais. Tiesiog vienas vyras linksminosi su savo septyniomis draugėmis", – paaiškino Izabella.

Pasirinko laisvę ir mokslus

Virš Pleibojaus rūmų ėmė kauptis juodi debesys, kai H.Hefneris atleido vieną iš palydovių, gerą Izabellos draugę. Tuomet haremas pasidalijo į dvi stovyklas, santykiai tapo įtempti. Kartą per vakarėlį naktiniame klube Izabella nesuvaldė emocijų ir vieną sugyventinę garsiai išvadino pamišusia kale.

H.Hefneris liepė Izabellai tučtuojau grįžti į Pleibojaus rūmus, tačiau ši atsisakė paklusti, liko naktiniame klube ir viską išpasakojo paparacams. Kitą dieną mergina susikrovė daiktus, o H.Hefneris pamojavo jai pro langą.

Netrukus Pleibojaus rūmus paliko dar trys merginos. Jos išėjo į televiziją kurti realybės šou "The Girls Next Door". Izabella dar planuoja išlaikyti teisės egzaminus ir tapti advokate.

"Nepaisant to, kaip gyvenau pastaraisiais metais, giliai viduje vis dėlto esu moksliukė", – šypsojosi mergina.

2006 m. Izabella išleido memuarų knygą "Triušiukų pasakos: už uždarytų Pleibojaus rūmų durų", kurioje papasakojo savo išgyvenimus H.Hefnerio namuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų