Pereiti į pagrindinį turinį

Lemtinga medžioklė

2009-02-24 09:00
Lemtinga medžioklė
Lemtinga medžioklė / "Reuters" nuotr. Sprendimas: susikompromitavęs teisingumo ministras M.F.Bermejo nusprendė nekenkti partijos įvaizdžiui.

Laisvalaikio leidimo būdas Ispanijos teisingumo ministrui Mariano Fernándezui Bermejo kainavo postą. Vakar jis atsistatydino reaguodamas į opozicijos kritiką dėl jo medžioklės su vienu garsiu teisėju.

M.F.Bermejo pareiškė atsistatydinsiantis, kad nebūtų pakenkta Socialistų partijos vadovaujamai vyriausybei. "Negaliu toleruoti, jog tuo būtų naudojamasi prieš mus, dirbančius dėl socialistų vyriausybės idealų", – spaudos konferencijoje sakė ministras. Jis taip pat atsiprašė už tai, kad sutiko medžioti neturėdamas tam licencijos. Medžiojant be licencijos gresia 4 tūkst. eurų (apie 13,8 tūkst. litų) bauda.

Politikas pradėtas kritikuoti, nes jis vieną šio mėnesio savaitgalį dalyvavo elnių medžioklėje su teisėju Baltasaru Garzónu, nagrinėjančiu vieną konservatyviosios opozicijos korupcijos bylą. Ministrą poste tikriausiai pakeis Francisco Caamaño, kuris dabar eina valstybės sekretoriaus ryšiams su parlamentu pareigas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų