A. Lukašenką kalbinęs BBC žurnalistas: į klausimus apie V. Putiną jis reagavo nervingai

  • Teksto dydis:

Britų BBC žurnalistas Steve'as Rosenbergas, kalbinęs Baltarusijos prezidentą Aleksandrą Lukašenką, sakė, kad į klausimus apie Rusijos kolegą Vladimirą Putiną jis reagavo gana nervingai. Apie tai jis papasakojo radijo stoties „Echo of Moscow“ eteryje, skelbia thegoaspotlight.com.

„Aliaksandras Grigorjevičius mėgsta ilgai kalbėtis, atsakyti į klausimus. Jis ilgai kalbėjo apie migracijos krizę, politinę situaciją Baltarusijoje. Tačiau pirmasis jo atsakymas apie V. Putiną buvo labai trumpas. Ir pabaigoje pasakė „taškas“. Man atrodė, kad jis nelabai mėgsta kalbėti šia tema“, – teigė žurnalistas.

Tuo pačiu metu Baltarusijos prezidentas pagrasino išsiųsti iš šalies užsienio žiniasklaidos atstovus, įskaitant BBC, kaltindamas juos raginimu rengti riaušes.

Interviu BBC A. Lukašenka pareiškė, kad vieno Sąjunginės valstybės prezidento klausimo nėra darbotvarkėje. Anot jo, „sąjunga“ šiame kontekste, jo žodžiais, yra santykių tarp dviejų nepriklausomų valstybių kūrimas. Jis priminė, kad Rusija ir Baltarusija jau 30 metų siekia stiprios abiejų šalių sąjungos, kuri bus galingesnė už unitarinę valstybę.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Arvys

Arvys portretas
kaip tarybine RASA nervuojasi kaip apie kgb kalbi iškart kremliui dirbat

Izaokas

Izaokas portretas
Putino kale

Matas

Matas portretas
Afigienas interviu. Visiems linkiu paziuret
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių