Pereiti į pagrindinį turinį

Mainais į seksą – deputato mandatas

2009-07-28 08:54
Skandalas: Italijos žiniasklaida kasdien į dienos šviesą ištraukia vis naujus premjero S.Berlusconi seksualinių nuotykių epizodus.
Skandalas: Italijos žiniasklaida kasdien į dienos šviesą ištraukia vis naujus premjero S.Berlusconi seksualinių nuotykių epizodus. / "Reuters" nuotr.

Italijos premjeras Silvio Berlusconi klimpsta vis giliau. Prostitutė Patrizia D'Addario pažėrė jam naujų kaltinimų.

Anot sekso darbuotojos, šalies ministras pirmininkas, praleidęs su ja naktį, žadėjo jai Europos Parlamento nario mandatą. Apie tai ji sakė interviu Prancūzijos dienraščiui "Le Journal du Dimanche".

Naujas P.D'Addario prisipažinimas nuskambėjo nepraėjus nė savaitei po to, kai ji viešai paskelbė įrašus, kur, kaip manoma, kalbasi su Italijos premjeru S.Berlusconi. Pats premjeras neigia turėjęs santykių su P.D'Addario.

Šiais metais 72 metų premjeras buvo rimtai kritikuojamas dėl pastangų užtikrinti kelioms simpatiškoms, bet politinės patirties neturinčioms moterims vietas Europos Parlamente. Tarp kandidačių į Europos įstatymų leidžiamąją instituciją buvo serialų aktorė ir realybės šou "Big Brother" dalyvė.

Savo naujajame interviu P.D'Addario teigia, kad viskas vyko 2008 m. pabaigoje. Anot moters, kai ji pirmą kartą lankėsi S.Berlusconi rezidencijoje, ten buvo pats ministras pirmininkas, jo partneris Gianpaolo Tarantini ir 20 jaunų merginų. "Man buvo aišku, kad tai lydinčios merginos", – sakė sekso darbuotoja.

Jos teigimu, už apsilankymą G.Tarantini, kurio veiksmus dabar tiria policija, jai sumokėjo 1 tūkst. eurų (3,45 tūkst. litų). Dar 2 tūkst. eurų (6,9 tūkst. litų) G.Tarantini būtų turėjęs jai perduoti, jei praleistų naktį su S.Berlusconi.

Ji sutiko, tačiau S.Berlusconi savo žodžio nesilaikė. Jis tik pažadėjo jai padėti gauti leidimą namo statybai viename Italijos pietuose esančiame miestelyje, o vėliau dar pasiūlė krėslą Europos Parlamente. "Jis tikrai siūlė man tapti europarlamentare", – sakė P.D'Addario.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų