Pereiti į pagrindinį turinį

M.Lewinsky žada driokstelėti

2012-09-21 23:59
M.Lewinsky žada driokstelėti
M.Lewinsky žada driokstelėti / "Scanpix" nuotr.

Garsioji Monica Lewinsky, vos neišvertusi Billo Clintono iš prezidento posto, nusprendė gerai užsidirbti iš savo skandalingos praeities.

Prašo 12 mln. dolerių

Pasak JAV žiniasklaidos, moteris susitikinėja su stambiomis šalies leidyklomis, tikėdamasi pasirašyti sutartį dėl savo memuarų publikavimo. Nors potencialūs leidėjai pasirašė konfidencialumo sutartį, žurnalistai iššniukštinėjo, kad už savo atviravimus M.Lewinsky prašo 12 mln. dolerių (32 mln. litų). Jos kūrinį žiniasklaida jau pavadino knyga, kurioje bus papasakota viskas.

Su kuo derasi buvusi B.Clintono meilužė, dar paslaptis.

"Manau, kiekvienas stambus leidėjas norėtų išgirsti, ką gi ji ruošiasi parašyti", – laikraščiui "The New York Post" sakė informuotas šaltinis.

Svajonės apie grupinį seksą

Nors pati M.Lewinsky kol kas viešai neskelbia savo planų, apie juos žiniasklaidai jau pasakoja jos draugai.

"Monica gali aprašyti, kaip Billas ėjo vis toliau, apie tai, kaip jis aistringai norėjo sekso trise, orgijų ir įvairiausių sekso žaisliukų, – M.Lewinsky draugą citavo "Hollywood Life". – Ji gali prisiminti viską, ką Billas pasakojo apie Hillary (žmoną – red. past.), taip pat faktą, kad, jo manymu, ne jis vienas ieškojo meilės šone."

Sklinda gandai, kad JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton siunta išgirdusi apie M.Lewinsky planuojamus išleisti memuarus. Patekę į knygynų lentynas šie gali palaidoti jos galimybes kada nors užimti JAV prezidento postą.

"Monica bando judėti į priekį, bet praeities šmėkla – romanas su prezidentu – ją vis persekioja, – pasakojo M.Lewinsky draugas. – Savo 40-ąjį gimtadienį ji sutiks be vyro, niršdama dėl to, kad jos reputacija buvo sužlugdyta viso pasaulio akyse."

Paspirtis B.Obamai?

Leidinys "The Examiner" bandė nagrinėti, kam gali būti naudingi M.Lewinsky memuarai arba vien kalbos apie tokią knygą, ir padarė paradoksalią išvadą.

B.Clintonui ši knyga gali tik padėti, nes tik padidins susidomėjimą juo. O atsižvelgus į tai, kad parėmęs Baracko Obamos kandidatūrą į šalies vadovus eksprezidentas pasiekė populiarumo piką, žinia apie M.Lewinsky memuarus gali nulemti respublikono Mitto Romney pralaimėjimą.

"Skandalas kartais tikrai gali išeiti kandidatui į naudą", – reziumavo "The Examiner".

Tiesa, "The Huffington Post" atlikta apklausa parodė, kad naujiena apie galimą demaskuojančios knygos pasirodymą amerikiečius sudomino labiau nei patys M.Lewinsky memuarai.

Beveik 50 proc. respondentų atsakė, jog neskaitys jos atviravimų, ir tik 36 proc. mano, kad skaitytų.


Romanas su prezidentu

1997 m. M.Lewinsky papasakojo visuomenei apie savo meilės nuotykius su B.Clintonu, kurie prasidėjo dar 1995-aisiais. 1998 m. buvusi Baltųjų rūmų stažuotoja pateikė savo suknelę, kurią vilkėjo per susitikimą su prezidentu Ovaliniame kabinete 1997 m. vasario 27 d. ir ant kurios liko nedviprasmiškų pėdsakų.

M.Lewinsky sutiko bendradarbiauti su teisėsauga mainais į apsaugą nuo teisminio persekiojimo. DNR testai parodė, kad sperma ant suknelės buvo B.Clintono.

1999 m. buvo pradėta B.Clintono apkaltos procedūra, bet ne dėl neištikimybės žmonai, o dėl melagingų parodymų davus priesaiką. Galiausiai Senatas išteisino prezidentą ir jis išsaugojo postą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų