Pereiti į pagrindinį turinį

Mūšis Ingušijoje

2009-02-13 09:00

Mūšis didžiausiame Ingušijos mieste užvirė ketvirtadienį anksti ryte. Pareigūnai bandė patikrinti vieną privatų namą, kai nugriaudėjo sprogimas ir prasidėjo susišaudymas.

"Viename namų į teisėsaugos institucijų darbuotojus buvo paleista ugnis ir po kurio laiko susprogdintas namas, per sprogimą žuvo keturi teisėsaugininkai ir visi nusikaltėliai", – pranešė pareigūnai. Žuvę teisėsaugininkai – specialiųjų pajėgų būrio OMON nariai iš Murmansko.

Ketvirtadienį per pietus Ingušijos federalinės saugumo tarnybos spaudos tarnybos darbuotojai pabrėžė, kad aktyvusis specialiosios operacijos etapas jau baigėsi. Įvykio vietą patikrino išminuotojai, paskui darbą pradėjo Tyrimų komiteto tyrėjai.

Liudininkai pranešė, kad matė du padegtus šarvuočius ir vieną karinį sunkvežimį, o į įvykio vietą sulėkė beveik visi miesto greitosios pagalbos automobiliai.

Pastaruoju metu Ingušijoje, kurioje gyvena daugiausia musulmonai ir kuri yra greta karo nualintos Čečėnijos, susidarė nerimą kelianti padėtis. Iš dar vienu karštuoju tašku tapusios respublikos kone kasdien gaunama pranešimų apie šūvius, sprogimus, išpuolius prieš valdžios ir jėgos organizacijų atstovus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų