Pereiti į pagrindinį turinį

Nemaloni tiesa apie S.Palin

2009-09-04 14:15
Nemaloni tiesa apie S.Palin
Nemaloni tiesa apie S.Palin / "Reuters" nuotr.

Jeigu tikėtume jos vaikaičio tėvu, Sarah Palin ne tik kandidatė į JAV viceprezidentus, kuri pralaimėjo, ne tik gubernatorė, kuri pasitraukė, bet dar ir motina, kuri neauklėjo savo vaikų.

19 metų Levi Johnstono, kuris rengėsi vesti jos dukrą, teigimu, S.Palin tikrai nebuvo supermama. Ji niekada negamino maisto, nesilankė sūnaus ledo ritulio varžybose ir buvo „bebaimė“, kuri niekad nepalietė meškerės ir nežinojo "koks ginklas yra užtaisytas po jos lova".

Jauno vyro pasakojimai yra ganėtinai sensacingi. Jie rodo, jog tai visai ne tokia moteris, kokią ją bandė prisistatyti per JAV prezidento rinkimus praėjusį rudenį.

Išsekusi ar pavargusi nuo nuobodulio ji, anot L.Johnstono, dažniausiai grįždavo namo apie 17 val. Ilgai pliuškendavosi vonioje ir tada leisdavo laiką žiūrėdama kokius nors šou per televiziją.

Ji dažnai kalbėdavo apie skyrybas su savo vyru. Tačiau primigtinai reikalavo, kad jos dukters ir L.Johnstono vaikas būtų jų globojamas. Grįžusi po nesėkmingo bandymo tapti JAV viceprezidente, ji neberodė susidomėjimo savo darbu Aliaskoje.

Labiausiai L.Johnstoną pykdo tai, kad ji per rinkimų kampaniją buvo vaizduojama kaip supermama. „Iš tikrųjų ji niekad nesirūpindavo maistu. Vaikai viską darė patys. Patys gamindavo, valydavo namus, plaudavo indus, rengdavosi į mokyklą“, - sakė jis.

Atsižvelgdami į ponios S.Palin darbo krūvį, rinkėjai galėtų jai atleisti šį melą. Tačiau jos politinis įvaizdis tebėra toks pat, kokį jį sukūrė praeitą rudenį. Jis atitinka daugelio respublikonų įsivaizdavimą, kas yra tikra moteris. O tai jau melas, kuris staiga atskleistas gali sužlugdyti ją.

Nauji faktai apie tikrąją S.Palin pasirodė leidinyje „Vanity Fair“. Jaunuolio atvirumą paskatino išsiskyrimas su S.Palin dukrą Bristol, kurį gruodį pagimdė jų sūnų Trippą. L.Johnstono interviu žurnale taip pat žymi jo karjeros pradžią. Jis yra gavęs pasiūlymų vaidinti kine ir dirbti modeliu.

Jaunas vyras sako, kad jam tekdavo taikytis ir su tuo, kad jį staigiai iškviesdavo iš darbo Aliaskoje į kokį nors Respublikonų suvažiavimą. „Aš nekenčiau to“, - sakė jis. L.Johnstono teigimu, kartą Minesotos viešbutyje S.Palin šeimai partijos kolegos rezervavo ištisą aukštą. „Aš turėjau dėvėti naujus garsių firmų kostiumus, - teigė jis. - Prisimenu, kad galvojau, jog nieko negali būti blogiau.“

Dabar susipykęs su S.Palin šeima, L.Johnstonos nebegali matyti savo sūnaus. Tai jam uždraudė buvusi Aliaskos gubernatorė.

S.Palin šeimos portretą jis papildo pasakojimu, jog gubernatorė nuolat skųsdavosi savo darbu, o jos vyras mėgdavo išlenkti alaus ir dažnai nežinia kur leisdavo laiką. Pati S.Palin irgi nelabai mėgo vyro draugijos, kartu jie pasirodydavo, jei tik lauke jų laukdavo žurnalistai su įjungtomis kameromis.

Politikai, kurie buvo pagauti meluojant

  • Buvęs JAV prezidentas Ronaldas Reaganas. „Mes žinome, kaip tai gerai būti šeimoje. Šeima sušildo mus, suteikia mums komforto jausmą“, - kalbėjo jis sveikindamas tautą su Šv. Kalėdom 1986 m. Tačiau jo dukra Patti Davis vėliau viešai sakė, jog jis yra atsiskyrėlis ir dažnai bariasi su žmona.
  • Britų Konservatorių partijos lyderis Davidas Cameronas. Jis teigė, jog jo vadovaujama partija labai rūpinosi ekologija. Savo namuose jis net įrengė vėjo turbiną, bet pasirodė, jog ji niekada neveikė. Nors pats važinėja dviračiu, jo padėjėjas su portfeliu nuolat važiuoja šalia mašina.
  • Didžiosios Britanijos buvęs ministro pirmininko pavaduotojas Johnas Prescottas. Jam teko aiškintis dėl meilės santykių su sekretore. Dar vėliau, išvykus Tony Blairui, kurį jis turėjo pavaduoti, politikas buvo nufotografuotas žaidžiantis golfą.
  • Buvęs JAV viceprezidentas Alas Gore'as. Pagarsėjo savo aplinkos apsaugos programa, bet vėliau paaiškėjo, jog pats per metus sumokėjo apie 30 tūkst. JAV dolerių (apie 73,5tūkst. litų) už elektrą, kurią naudojo savo 20 kambarių namo reikmėms.
  • Buvęs Didžiosios Britanijos premjeras Johnas Majoras. Nuolat pabrėždavo šeimos ir moralines vertybes. Tačiau pats turėjo meilužę Edwiną Currie. Jų santykiai buvo paviešinti tik 2002 m.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų