Pereiti į pagrindinį turinį

Oligarcho bučinys

2008-10-24 09:00

Mohamedas al Fayedas atsidūrė teisėsaugos akiratyje. Žuvusios princesės Dianos meilužio Dodi al Fayedo tėvas įtariamas priekabiavęs prie jaunos mergaitės.

Teisėsaugos pareigūnų 75 metų oligarchas buvo apklaustas vakar. Policijos komisariate jis praleido apie pusvalandį.

Įtarimai M.al Fayedui buvo pareikšti po to, kai viena penkiolikametė papasakojo, kad šis ją pabučiavo prancūzišku bučiniu. Incidentas, anot moksleivės, įvyko šių metų gegužę viename "Harrods" parduotuvių tinklo pastate.

Mergaitė, kurios vardas ir pavardė neatskleidžiami, tvirtina sutikusi magnatą prieš penkis mėnesius, kai su motina buvo nuvažiavusi apsipirkti į "Harrods" parduotuvę. Ji tikina, kad M.al Fayedas paprašė jos telefono numerio ir kvietė ją apsilankyti parduotuvėje dar kartą. "Jis glostė man nugarą, apkabino mane ir graibė mano krūtis", – sakė ji. Anot moksleivės, milijonierius pabučiavo ją į lūpas. Galiausiai jai pavyko ištrūkti iš M.al Fayedo glėbio.

Apie šį įvykį moksleivė motinai papasakojo neseniai. Ši pasiskundė policijai ir prasidėjo tyrimas. Pareigūnai šiuo metu tikrina, ar mergaitė nemeluoja. Apklausiami parduotuvės darbuotojai, galėję matyti šį incidentą.

Milijonieriaus atstovo spaudai teigimu, M.al Fayedas kaltinimus neigia ir sieks visiško išteisinimo.

M.al Fayedas išgarsėjo mėgindamas įrodyti, jog jo sūnus D.al Fayedas ir princesė Diana buvo nužudyti britų specialiųjų tarnybų. Įsakymą, jo teigimu, davė Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovai, nenorėję, kad princesė ištekėtų už D.al Fayedo. Įrodyti savo tiesios milijonieriui nepavyko.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų