Pereiti į pagrindinį turinį

Pagrobta mergaitė jau Rusijoje

2009-03-24 09:00

Europos specialiosios tarnybos taip ir nerado motinos išvežtos trejų metų Lizos André-Belenkajos. Maskvos naujienų agentūros praneša, kad ji jau Rusijoje.

"Mes turime pranešimą, kad L.André-Belenkaja, kurios ieškoma per Interpolą, yra Rusijos teritorijoje", – pranešė agentūrai "Interfax" Rusijos vidaus reikalų ministerijos atstovas. Pasak agentūros pašnekovo, kriminalinės oro ir vandens transporto milicijos darbuotojai neturi tikslios informacijos, kur yra mergaitė. "Valdybos kriminalinės oro ir vandens transporto milicijos operatyviniai darbuotojai su Interpolo biuru Rusijoje deda pastangas, kad surastų mergaitę ir sulaikytų asmenis, susijusius su jos pagrobimu", – sakė jis.

Pareigūnas tvirtino, kad pranešimas apie Lizos paiešką jau nusiųstas visoms žinyboms. "Interpolo Prancūzijos nacionalinio centrinio biuro aplinkraštį mes gavome. Dabar daroma viskas, kas įmanoma, kad vaikas būtų surastas", – sakė Interpolo nacionalinio centrinio biuro prie Rusijos VRM oficialioji atstovė Tatjana Trunajeva.

Mergaitė buvo pagrobta prieš kelias dienas. Manoma, kad ją savavališkai išsivežė motina. Mergaitės tėvas prancūzas Jeanas Michelis André turi teisę globoti vaiką. Tačiau motina rusė Irina Belenkaja su teismo sprendimu nesutinka.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų