Po A. Lukašenkos pasirodymo viešumoje viena jo nuotrauka – skubiai ištrinta

  • Teksto dydis:

Kai Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka pasirodė viešumoje, viena jo nuotrauka buvo skubiai pašalinta.

Pirmiausia, A. Lukašenka dalyvavo „Pergalės dienos“ parade, Maskvoje, Raudonojoje aikštėje. Jis atrodė išblyškęs ir patinęs. Todėl praleido šventinius pusryčius Kremliuje ir išskrido namo. Tą pačią dieną, vėliau, Baltarusijos prezidentas pastebėtas panašiame renginyje – tik jau savo šalies sostinėje.

Vienoje Baltarusijos prezidento tinklalapyje paskelbtoje nuotraukoje matyti, kad su karine striuke jis stovėjo sustingęs, nors  sveikino karininką, o kitoje – sėdėjo prie vadavietės stalo. Kiek vėliau kanale „Telegram“ pasirodė vaizdo įrašas, kuriame A. Lukašenka kalbėjosi su kariuomene.

Ant jo kairiosios rankos buvo tvarstis, panašus į tą, kuris praėjusią savaitę Kremliuje pastebėtas ant jo dešinosios rankos.  Šiame vaizdo įraše A. Lukašenka su pareigūnais kalbėjo neįprastai užkimusiu balsu, kartais net pritrūkdamas žodžių.

 

 

Tačiau nuotraukose, kurios pasirodė po vizito Maskvoje, per „Pergalės dieną“, A.  Lukašenka atrodė pavargęs. Dėl to kilus diskusijoms, kad minėta nuotrauka stipriai retušuota, ji buvo skubiai ištrinta.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeAliaksandras LukašenkasveikataNuotraukos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių