Pereiti į pagrindinį turinį

Princesės širdis sudaužyta

2010-04-27 23:59
Likimas: princesė Madeleine ir J.Bergströmas draugavo aštuonerius metus, kartu gyveno Stokholme ir netrukus turėjo susituokti.
Likimas: princesė Madeleine ir J.Bergströmas draugavo aštuonerius metus, kartu gyveno Stokholme ir netrukus turėjo susituokti. / "Reuters" nuotr.

Švedijos princesės vestuvės, puošnumu turėjusios nustebinti visą Europą, atšauktos. Jaunikiui paleistuviui ne vieta karališkojoje šeimoje.

Pakerėjo švelnumu

Vestuves sužlugdė 21 metų norvegė Tora Uppstrom-Berg, papasakojusi žiniasklaidai, kad praėjusių metų vasarį praleido naktį su Jonu Bergströmu, kuris šių metų pabaigoje turėjo vesti Švedijos princesę Madeleine ir tapti karališkosios šeimos nariu.

Didžiojoje Britanijoje fotografiją studijuojanti mergina atskleidė, kad su 31 metų teisininku J.Bergströmu susipažino atostogaudama Švedijos kurorte.

"Turėjau romaną su Medės (princesės Madeleine – red. past.) vaikinu. Mūsų santykiai buvo intymūs. Jis važiavo su manimi namo taksi automobiliu ketvirtą valandą ryto. Jis buvo labai švelnus ir džentelmeniškas visą naktį", – pasakojo T.Uppstrom-Berg Norvegijos laikraščiui.

J.Bergströmas jau aštuonerius metus draugavo su princese ir buvo gerai žinomas Švedijoje. Bet T.Uppstrom-Berg tikino, kad vyras nuslėpė nuo jos, kas jis iš tikrųjų yra. Tik paskambinusi jam į mobilųjį telefoną ir išklausiusi balso pašto pasisveikinimą jaunuolė viską suprato.

"Jei būčiau žinojusi, kad jis turi moterį, niekuomet nebūčiau dariusi nieko panašaus, – sakė T.Uppstrom-Berg. – Man labai gaila princesės Madeleine, turinčios neištikimą vyrą. Ji nusipelnė geresnio."

Paslaptingai dingo

Buvusi Norvegijos rankinio žvaigždė T.Uppstrom-Berg už skandalingą interviu gavo 12,5 tūkst. Norvegijos kronų (5,5 tūkst. litų) atlygį ir dingo iš žiniasklaidos akiračio. Studijų draugai sako, kad jau kelias dienas jos nematė.

"Tikriausiai leidžia už interviu gautus pinigus", – spėliojo vienas jų.

Merginos prisipažinimas Švedijoje sukėlė didelę audrą. Šalies karališkajai šeimai iki šiol pavykdavo išvengti tokio masto skandalų.

Kai kurie švedai smerkia T.Uppstrom-Berg, kiti, atvirkščiai, dėkoja jai už tai, kad ši padėjo atskleisti J.Bergströmo neištikimybę iki vestuvių.

Keliai išsiskyrė

J.Bergströmas pasipiršo princesei Madeleine Švedijos karališkosios šeimos vasaros rezidencijoje dalyvaujant abiejų šeimų nariams. Praėjusių metų rugpjūtį pora susižadėjo ir šiemet turėjo susituokti.

"Jie nusprendė, kad abiem geriausia bus eiti skirtingais keliais", – teigiama savaitgalį išplatintame Švedijos karališkųjų rūmų pranešime. Karališkasis teismas šeštadienį paskelbė, kad princesės Madeleine ir J.Bergströmo sužadėtuvės anuliuotos.

Karališkoji šeima kreipėsi į žiniasklaidą su prašymu buvusius sužadėtinius palikti ramybėje.

Princesė Madeleine šeštadienį išskrido į Jungtines Valstijas, kur dviem savaitėms pasiners į vaikų fondo "World Childhood Foundation" veiklą. Šį fondą įkūrė jos motina karalienė Silvija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų