Pereiti į pagrindinį turinį

S.Berlusconi – kaltinimai

2009-06-19 23:59

Italijos premjeras vis giliau klimpsta į sekso skandalą. Prokurorai dabar tiria įtarimus, kad Silvio Berlusconi už dalyvavimą savo vakarėliuose merginoms mokėjo.

Mėgindamas pataisyti savo pašlijusį įvaizdį, Italijos ministras pirmininkas buvo išvykęs susitikti su JAV prezidentu Baracku Obama. Tačiau vos grįžusio namo politiko laukė naujas smūgis.

Spaudoje pasirodė pranešimų, jog į savo vilą Sardinijoje ir į rezidenciją Romoje kviečiamoms jaunoms gražuolėms S.Berlusconi mokėjo. Tai dar labiau apsunkina į skandalą įklimpusio premjero padėtį. Mat šiuos įtarimus pradėję tirti prokurorai politiko dosnumą gali įvertinti kaip užmokestį už prostituciją.

Įtakingas Italijos dienraštis "Corriere della Sera" išspausdino vienos merginos prisipažinimą. Buvęs modelis ir televizijos šou gražuolė Patrizia D’Addario sakė, kad 2007 m. buvo pakviesta dalyvauti vakarėlyje S.Berlusconi rezidencijoje Romoje. "Pasakiau, kad man turėtų už tai sumokėti, ir mes susitarėme už 2 tūkst. eurų (6890 litų – red. past.)", – teigė ji.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų