Pereiti į pagrindinį turinį

Sūnus grįžo namo

2009-06-19 23:59

Detektyvas baigėsi laimingai. Balandį pagrobtas Rusijos valstybinės bendrovės "Rosneft" viceprezidento Michailo Stavskio sūnus buvo išlaisvintas.

Kad 2009 m. balandžio 13 d. pagrobtas 17 metų vaikinas išlaisvintas, vakar pranešė Maskvos prokuratūra. Tačiau nepranešama, nei kas buvo pagrobęs, nei dėl kokių priežasčių. Anot prokurorų, vis dar vyksta tyrimas.

Kaip teigia informacinis portalas life.ru, nusikaltėliai paleido Michailą Stavskį jaunesnįjį, kai suprato, kad pareigūnai aptiko jų pėdsakus. "Milicininkai jau buvo pradėję šukuoti rajoną, kurio viename bute ir buvo laikomas Michailas. Nusikaltėliai tiesiog išsigando ir jį paleido", – rašoma portale.

M.Stavskis buvo pagrobtas apie vidurdienį netoli Rusijos naftos ir dujų universiteto pastato. Iš pradžių manyta, kad grobikai buvo du, vėliau – kad keturi. Nusikaltėliai net nebuvo užsidėję kaukių.

Jau kitą dieną buvo iškelta baudžiamoji byla, tačiau pagrobimo faktas buvo kruopščiai slepiamas. Apie nusikaltimą pranešta tik birželį, kai informaciją sužinojo žurnalistai.

Kai kurių naujienų agentūrų duomenimis, grobikai reikalavo 50 mln. rublių (apie 4 mln. litų) išpirkos, bet pareigūnai tai neigia. Žiniasklaidoje taip pat buvo aptariamos versijos, esą organizuojant pagrobimą galėjo prisidėti Rusijos specialiosios tarnybos.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų