Pereiti į pagrindinį turinį

Turtuolis pagrobė dukrą

2008-07-31 09:00

Skyrybos nebaigė vienos šeimyninės dramos, įvykusios Jungtinėse Valstijose. Praėjus metams jos auka tapo septynmetė mergaitė.

Londone su motina gyvenanti Reigh Storrow Boss praėjusį savaitgalį atvyko į JAV aplankyti tėvo, 48 metų milijonieriaus Clarko Rockefellerio. Sekmadienį šis įsodino dukrą į automobilį ir išvažiavo. Vaiką lydėjęs socialinis darbuotojas bandė jam sutrukdyti, bet nesėkmingai. Atsitrenkęs į mašiną, jis buvo lengvai sužeistas.

Iš Bostono išvykęs C.Rockefelleris su dukra paskutinį kartą buvo pastebėti Niujorke. Manoma, kad milijonierius savo jachta išplukdė mergaitę į Karibus arba Pietų Ameriką.
Policija įtaria, kad vyras pagrobimą suplanavo iš anksto ir specialiai tam neseniai nusipirko jachtą.

Moteris, vežusi jį ir dukrą iš Bostono į Niujorką, pasakojo policijai, kad C.Rockefelleris ruošėsi tam šešis mėnesius ir netgi siūlė jai kartu vykti į Bermudus. Tačiau milijonierius, siekdamas išvengti persekiojimo, suklaidino bendrininkus ir draugus. Vieniems sakė, kad vyks į Aliaską, kitiems - į Karibus, tretiems - į Peru.

Praėjusiais metais išsiskyrus tėvams R.Storrow Boss su motina Sandra Boss išvyko gyventi į Londoną. C.Rockefelleris neteko teisės į vaiko globą įtarus, kad ketina ją pagrobti. S.Boss teisme išsireikalavo, kad dėl saugumo mergaitei lankantis pas tėvą ją lydėtų socialinis darbuotojas.

Policijai C.Rockefellerio tapatybė kelia daug įtarimų. Manoma, kad jis naudojasi keliais netikrais vardais. Žmonai jis sakė, kad priklauso garsiai turtuolių Rockefellerių giminei, tačiau archyvinė medžiaga parodė, jog tai netiesa. Nepaisant to, ši įtartina asmenybė turi nemažai turto.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų