V. Zelenskis: šiuo metu didžiausias žmonių priešas yra panika mūsų šalyje

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis šeštadienį pareiškė, kad perspėjimai apie esą artėjantį Rusijos puolimą prieš jo šalį kursto paniką, taip pat pareikalavo pateikti tvirtų įrodymų, kad planuojama invazija.

Tokie V. Zelenskio komentarai paskelbti JAV nacionalinio saugumo patarėjui Jake'ui Sullivanui (Džeikui Salivanui) penktadienį įspėjus, jog Maskvos puolimas prieš kaimyninę šalį gali „prasidėti bet kuriuo metu“.

Ukrainos vadovai stengiasi nesureikšminti didelio karo tikimybės ir laikosi pozicijos, kad tokie pareiškimai kenkia šlubuojančiai šalies ekonomikai ir visuomenės moralei.

Šiuo metu didžiausias žmonių priešas yra panika mūsų šalyje.

„Suprantame visus pavojus; suprantame, kad rizika egzistuoja“, – žiniasklaidai sakė V. Zelenskis.

„Šiuo metu didžiausias žmonių priešas yra panika mūsų šalyje. Visa ši informacija tik provokuoja paniką, o ne padeda mums“, – tęsė jis.

„Jei jūs ar kas nors kitas turite papildomos informacijos apie šimtaprocentinę invazijos tikimybę, pateikite ją mums“, – pridūrė prezidentas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vatnykas

Vatnykas  portretas
Pareina chocholams galas. Patys save suės, kai neliks ką vogti ir vakarai kaulo nenumes.

To tam manau

 To tam manau portretas
Tiesiog nuo mokyklos suolo domėjausi ne tik senovės antikinė istorija, bet ir dabartine. Ir tau patariu pasidomėti,gal nerasysi neteisybės.

>Tam to manau

>Tam to manau portretas
bene vatniku kilmes ?
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių