Pereiti į pagrindinį turinį

Žvaigždės kerštas vyrams

2009-04-16 09:00

Vokiečių popmuzikos sceną sukrėtė skandalas. Bene sėkmingiausios Vokietijos merginų grupės žvaigždė Nadja Benaissa buvo areštuota, nes yra įtariama užkrėtusi savo partnerį ŽIV.

"No Angels" žvaigždė N.Benaissa, kuri yra pardavusi daugiau kaip 5 mln. įrašų, buvo areštuota šeštadienį, prieš pat koncertą Frankfurte. Už nesaugų seksą su trimis vyrais jai gresia kalėjimas iki 10 metų. Mat mergina nepasivargino jiems pranešti, kad yra ŽIV nešiotoja. Mažiausiai vienas tų vyrų nuo jos užsikrėtė ŽIV. N.Benaissai pateikti kaltinimai dėl sunkaus kūno sužalojimo.

26 metų vieno vaiko motina N.Benaissa išgarsėjo 2000 m., kai su keturiomis draugėmis laimėjo televizijos konkursą "Popžvaigždės". Vėliau merginų grupė pasivadino "No Angels". Nors kritikai jas vadino antromis "Spice Girls", tai nesutrukdė merginoms išpopuliarėti .Viename interviu N.Benaissa netgi išreiškė nuogąstavimus, kad grupė gali pernelyg išpopuliarėti.

Grupė suskilo 2003 m. pabaigoje, tačiau vėliau merginos vėl pradėjo dainuoti kartu ir netgi buvo išrinktos atstovauti Vokietijai "Eurovizijos" konkurse 2008 m.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų