Anglijos miestelyje sūnus nužudė motiną 118 peilio dūrių

  • Teksto dydis:

Kraupiausi nusikaltimai neretai įvyksta itin artimoje aplinkoje. Vos 17-os sulaukęs sūnus kraupiai nužudė savo motiną, o palikęs jos sumaitotą kūną dar paskambino pareigūnams, kad šie atsivežtų specialų maišą lavonui.

Šiurpi šeimos istorija sukrėtė nedidelį Hambledon miestelį Hampshire. Nors nelaimė nutiko dar praėjusiais metais, tik dabar teismų procese atskleidžiamos žiauraus nusikaltimo detalės ir jaunuolio veiksmai, kurie neturi jokio pateisinimo.

Kaip rašo „Dailymail“, tuomet 17-metis Rowanas lankė 50-metę mamą Joanną šeimos namuose. Neseniai jis buvo apsisprendęs gyventi su tėčiu, todėl pas mamą atvyko tik savaitgaliui. Teisme skelbiama, kad vaikinas nepamena savo veiksmų, turėjo ilgamečių bėdų su psichine sveikata ir buvo kiek kitoks. Esą, pastaruosius metus jį kankino ir savo lyties suvokimo klausimai, jis nenorėjo būti priskiriamas jokiai lyčiai. Buvo itin gabus – mokėsi privačioje mokykloje, tačiau uždaro būdo.

Nelaimės dieną, kiek po vidurdienio policijos pareigūnai sulaukė skambučio, kuriame vyriškas balsas skelbia nužudęs moterį – savo mamą. Moteriai buvo durta daugybę kartų: 38 peilio dūriai galvos srityje, 64 dūriai – kakle ir 16 dūrių rankoje.

„Aš ką tik nužudžiau savo mamą. Man reikia, kad kažkas atvažiuotų mane suimti, jei tai yra jūsų darbas ir dar būtų malonu, jei atvažiuotų greitoji. Aš ją pasmaugiau, o paskui daugybę kartų badžiau peiliu. Mano jaunesnis brolis dabar mokykloje, bet vėliau jis grįš namo. Ji nebekvėpuoja… Gal atsivežkite ir lavono maišą, aš esu įsitikinęs, kad ji nebekvėpuoja.

Aš ją smaugiau, ji tada parkrito ant grindų, bet aš toliau smaugiau. Tada pradėjau badyti peiliu, kurį atsinešiau. Ji dabar svetainėje“, - teisme buvo girdimas nelaimės dieną policijos sulauktas skambutis.

Įvykio vietoje pareigūnai rado šiurpų vaizdą, o, kaip reigė vaikiną sulaikęs pareigūnas, jis buvo itin ramus, malonus ir labai jaudinosi dėl šeimos katino.

Sulaikius jaunuolį, į pareigūnų rankas pateko ir jo ligos išrašai. Jis keletą metų kovojo su depresija, turėjo polinkį į savižudybę, ne kartą buvo gydomas atitinkamose institucijose. Po nelaimės, vaikinas vėl buvo išgabentas į itin saugomą kliniką.

Deja, šių metų spalio 3 dieną jo gyvybė ligoninėje užgeso. Spalio 7 dieną jis turėjo stoti prieš teismą ir prisiimti kaltinimus dėl motinos nužudymo. Šiuo metu teismo verdiktą išklausys buvęs aukos sutuoktinis ir artimieji.

Publikacijos originalas čia: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/sunus-motina-nuzude-118-peilio-duriu


Šiame straipsnyje: anglijažmogžudystėnužudymas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Šaudyt tokius!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių