Baltarusijoje koronavirusu užsikrėtusių žmonių skaičius padidėjo iki 6 723

Baltarusijoje užsikrėtimo koronavirusu atvejų skaičius per parą padidėjo 459 - iki 6 723, nuo epidemijos pradžios jau mirė 55 pacientai. Tokius duomenis antradienį pateikė šalies Sveikatos apsaugos ministerija.

„Balandžio 21 d. duomenimis, Baltarusijoje užregistruoti 6 723 žmonės, kuriems atliktas testas dėl Covid-19 buvo teigiamas. Per visą infekcijos plitimo šalies teritorijoje laikotarpį mirė 55 įvairiomis lėtinėmis ligomis sirgę pacientai, kuriems buvo diagnozuota koronavirusinė infekcija“, - sakoma žinybos pranešime.
 
Pasveiko ir išrašyti iš ligoninių 577 pacientai. Nuo vasario pradžios Baltarusijoje atlikti 108 545 testai dėl koronaviruso.
 
Baltarusijoje karantinas nepaskelbtas, šalyje ruošiamasi paradui Pergalės dienos proga. Balandžio 20 d. darbą atnaujino mokyklos.
 
Pasak Baltarusijos sveikatos apsaugos ministro Vladimiro Karaniko, sergamumo pikas šalyje bus pasiektas balandžio pabaigoje – gegužės pradžioje.
 
Balandžio 11 d. Pasaulio sveikatos organizacija patarė Baltarusijai ruoštis blogiausiems su koronaviruso plitimu susijusios padėties raidos scenarijams, rekomendavo imtis papildomų fizinio atsiribojimo priemonių ir uždrausti masinius renginius.
 
Praėjusių metų pabaigoje Kinijos Uhano mieste prasidėjęs naujojo koronaviruso sukeliamo susirgimo protrūkis išplito į daugumą pasaulio šalių. Kovo 11 d. Pasaulio sveikatos organizacija jį pripažino pandemija.
 
Naujausiais duomenimis, pasaulyje koronavirusu užsikrėtusių žmonių skaičius viršijo 2,5 milijono, mirė daugiau kaip 171 tūkstantis infekuotųjų.
 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tu

Tu portretas
Bus kaip Svedijoj,nieko nebus,nezinau del ko visa tai ir kas padare,bet man atrodo burbula ispute,ant viso pasaulio. Amerika paklausit,tai paziurekit kokie ten sudu maisai,o ne zmones gyvena,jiems ir taip sunku judeti,todel ir mirsta. Italija,tai visas zemynas paseno,pensininku daugiau nei jaunu,o virusas kerta per senus labiausiai,nes pas juos ligu pilna ir be viruso. Valdziai nereikes moketi pensiju. Taip kad dar nezinia,gal batka ir teisus,uz tai ekonomikoj pas ji tokio nuosmukio nebus,nes jai pasodins visus karantinui,neatsigaus Baltarusija.

dar

dar portretas
Ir talka balandzio 25 bus,vistik idomu kuo baigsis,niekas nekontroliuoja,nelaksto is paskos,visi dirba,sportuoja,turetu buti daug daugiau,baznycios pilnos per velykas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių