Ilgiau nei savaitę ieškotas vaikas rastas šulinyje: nelaimę išdavė iš po žemių sklidusi rauda

  • Teksto dydis:

Vokietijos policijai iš šulinio gelmių pavyko ištraukti įkritusį vaiką. Mažametis – gyvas, nors išbuvo ten ilgiau nei savaitę. praneša LNK.

„Šįryt gavome gerą žinią – mažasis pradingėlis Džo rastas kanalizacijos šulinyje. Aštuonias dienas intensyviai jo ieškojome. Gavome daug nuorodų, kur ieškoti. Ieškojo ir policija, ugniagesiai, privačios paieškų komandos. Aštuonias dienas nebuvo jokių berniuko pėdsakų“,– pasakojo Oldenburgo policijos atstovas Stephan Klatte.

Mažametį rasti padėjo praeivis, kuris turi išties gerą klausą. Jis išgirdo it raudą, sklindančią iš po žemių. Laimė, nepagalvojo, kad vaidenasi, ir iškvietė policiją.

„Pasisekė, kad netoli tos vietos, kur ir gyveno berniukas, vaikščiojo vyras. Jis ėjo palei gatvę ir išgirdo triukšmą. Netoli buvo šulinio dangtis ir jam šovė mintis – apačioje kažkas yra. Nedelsdamas pranešė tarnyboms. Jos iškart atvyko, pakėlė šulinio dangtį ir dviejų metrų gylyje pamatė gulintį vaiką“, – detalizavo Vokietijos pareigūnas.

Visas vaizdo įrašas – LNK reportaže:

Keisčiausia, kad pradingėlis rastas vos už 20 metrų nuo namų. Tėtis sakė, kad išvežto į ligoninę sūnaus būklė gera. Dėkojo visiems jo ieškojusiems.

„Noriu nuoširdžiai padėkoti visiems, kas ieškojo mano mano sūnaus, net jei ir nerado Džo. Visiems ačiū. Jūs puikiai padirbėjote. Džo laikosi gerai, turint galvoje aplinkybes. Viskas bus gerai“, – kalbėjo vaiko tėtis.

Oldenburgas kaip ir visi Vokietijos miestai turi painų kanalizacijos tinklą. Po žeme – tikras labirintas. Policija aiškinasi, kaip berniukas pakliuvo ten, nes pats yra nepajėgus pakelti sunkaus dangčio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaiku fakcinacijos fiasko

Vaiku fakcinacijos fiasko portretas
Dr. Claire Craig: Nėra jokio mokslinio ar faktinio paaiškinimo, kaip patvirtinti vakcinas kūdikiams. Jei jaunesnis nei penkerių metų vaikas užsikrečia COVID, tikimybė mirti nuo COVID yra 1 iš 250 000 blogiausiu atveju. Ir kadangi tai nėra rizika, kai jie atliko testą, jie negalėjo to išmatuoti. Nedarykite ba 4Gndomojo proceso, kai negalite įvertinti naudos." "Nėra jokio faktinio šių įrodymų aiškinimo. Tiesiog juokingai aišku, kad kažkas nutiko ne taip. Sistema neveikia."

Anonimas

Anonimas portretas
O prie mūsų namo tvarkydami kanalizaciją sugebejo užkasti tris kates. Gerai, kad išgirdome kniaukimą po žemėmis.

Anonimas

Anonimas portretas
..gal pats tevas ir imete vaika ten
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių