Jaunuoliai tapo šokiruojančio įvykio liudininkais: rado į šiukšlių dėžę išmestą naujagimį

  • Teksto dydis:

Dramatiškos kūdikio istorijos liudytojai sako, kad naujagimis buvo išmestas į šiukšlių dėžę Zaprešičiaus mieste, netoli Zagrebo. Vėlai vakare jo verksmą išgirdo du iš sporto klubo pareinantys jaunuoliai, praneša LNK.

„Vėlai vakare, apie 23 val., šiaurinėje mūsų miestelio pusėje iš šiukšlių dėžės buvo išgirstas kūdikio verksmas. Praeiviai nedelsdami iškvietė greitąją pagalbą. Taip pat atvyko policija ir buvo nustatyta, kad naujagimis yra berniukas, gimęs vos prieš valandą ar dvi. Džiaugiuosi gavęs informacijos iš medikų, kad kūdikis jaučiasi gerai. Jis nepatyrė jokių traumų“, – teigė Zaprešičiaus meras Željko Turk.

Vietos gyventojai negali pasakyti, ar įvykio išvakarėse matė savo rajone kokią nors nėščią moterį.

„Tik apie 23 val. pamačiau, kad čia atvyko policija. Pagalvojau, kad gal avarija ar kažkas panašaus. Mane tai labai sukrėtė. Net katės nepalieka savo kačiukų. O kad moteris paliktų savo kūdikį – neįsivaizduojama“, – kalbėjo miestelio gyventoja.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Zagrebo policija apklausė visų aplinkinių namų gyventojus ir intensyviai ieško moters, kuri praeitą vakarą galėjo pagimdyti kūdikį ir palikti jį lauke.

„Esu be žodžių, nežinau, ką pasakyti. Nesuprantu, koks apgailėtinas turi būti žmogus, kad padarytų kažką panašaus. Net nežinau, ką apie tai galvoti“, – sakė įvykio sukrėsta moteris.

Vietos komunalinių paslaugų darbuotojas, tvarkantis šiukšlių dėžes, parodė, kad konteineris buvo nukabintas nuo stovo ir numestas stovėjimo aikštelėje tarp automobilių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintas

Gintas portretas
Žiūrėkite geriau kas savo valstybėje dedasi

a tai kur ji toki det

a tai kur ji toki det portretas
tik i konteineri jei tevai spalvoti ir 9

Romas

Romas portretas
o tai langelio nerado ?..., kaip šitaip su Žmogučiu ?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių