JAV: pernai šalyje per avarijas žuvusių žmonių skaičius – didžiausias per pastaruosius 13 metų

Pernai Jungtinėse Valstijos per eismo nelaimes žuvusių žmonių skaičius padidėjo 7 proc.

Tai penktadienį pranešė naujienų agentūra „The Associated Press“, remdamasi Nacionalinės eismo saugumo valdybos duomenimis.

Šis rodiklio šuolis – didžiausias per pastaruosius 13 metų, sakoma pranešime. Jame pažymima, kad žuvusiųjų skaičius padidėjo, nors dėl koronaviruso pandemijos žmonės mažiau naudojosi automobiliais. Žinybos specialistai tai aiškina pirmiausia tuo, kad vairuotojai ėmė dažniau viršyti leistiną greitį, kai magistralėse sumažėjo automobilių. Bet neišnyko ir ankstesnės priežastys – saugos diržų nenaudojimas ir vairavimas apsvaigus nuo alkoholio ir narkotikų.

Pernai Jungtinėse Valstijos per avarijas žuvo apie 38 680 žmonių, vairavusių automobilius. Šis skaičius – didžiausias nuo 2007 metų. Tarp motociklininkų eismo nelaimių aukomis tapo 5 015 žmonių. Taip pat žuvo 6 205 pėstieji.

 

 


Šiame straipsnyje: JAVavarijosAvarijų skaičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kas siaucia keliuse jei ne samano obam nigeriu kuriems atsibudo proteviu genai kurie nuo gorilu mazai skiriasi o bidonas dar patepe ta siautuli naujais obam ipareigotais veismais krie /musu/ purviasklaidos neafisuojami tai politabu...?;;;
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių