Mančesterio prekybos centre subadyti keli žmonės

Britų kovos su terorizmu policija tiria incidentą, kai penktadienį viename šiaurės vakarinio Anglijos Mančesterio miesto prekybos centre peiliu ginkluotas vyras sužalojo penkis asmenis.

Ataka įvyko Mančesterio centre esančiame prekybos centre „Arndale“. Šiame mieste 2017 metais per popmuzikos žvaigždės Arianos Grande (Arianos Grandės) koncertą islamistų mirtininkui surengus sprogdinimą žuvo 22 žmonės.

„Galime patvirtinti, kad buvo subadyti ir nugabenti į ligoninę penki žmonės“, – pranešė Mančesterio policija.

„Atsižvelgus į incidento vietą ir jo pobūdį, pareigūnai iš [...] kontrteroristinės policijos vadovauja tyrimui, o mes aiškinamės aplinkybes“, – priduriama policijos pareiškime.

Pareigūnai „nedaro skubotų išvadų dėl [užpuoliko] motyvų“, sakė policija.

Po išpuolio sulaikytas penktą dešimtį einantis vyras. Jis uždarytas į areštinę.

Internete išplitusiame vaizdo įraše matyti, kaip vienas policininkas sulaiko įtariamąjį ant žemės, o kitas pareigūnas laiko į jį nukreipęs elektros šoko prietaisą „Taser“.

Dar vienoje nuotraukoje, pasirodžiusioje socialiniuose tinkluose, matoma, kaip po prekybos centro evakuacijos paramedikai vienoje kavinėje už širmų teikia pagalbą sužeistiesiems.

Vienos parduotuvės darbuotojas 23-ejų Jordanas (Džordanas) britų naujienų agentūrai „Press Association“ sakė, kad „aplink lakstė peiliu ginkluotas vyras, kuris smogė keliems žmonėms, ir vienas jų užėjo į mano parduotuvę drebėdamas, su nedidele žaizda“.

Greitosios pagalbos tarnyba pranešė, kad nukentėjo penki žmonės. Ji į prekybos centrą „Arndale“ buvo iškviesta 11.17 val. (13.17 val. Lietuvos laiku).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Budelis

Budelis portretas
Naikinti parazitus vietoje.

...

... portretas
Ir vėl 'atbėgėlis'?.. :/
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių