A. Navalną kolonijoje aplankė žmona

Rusijos kolonijoje kalinamą Kremliaus kritiką Aleksejų Navalną aplankė žmona Julija. Jie kartu praleido tris dienas. „Aš kurį laiką sėdėjau kalėjime. Taip šaunu!“ - ketvirtadienį instagrame rašė 45 metų moteris ir paskelbė savo nuotrauką. Pasimatymą su savo vyru ji pavaizdavo taip: „Tada atveda liesą, įdegusį, besišypsantį vyrą, vilkintį kalėjimo aprangą“. Jie laiką leido kartu patalpose su virtuve.

„Mylimas žmogus yra ten. Tu ištiesi ranką ir palieti jį. Vis dar šiek tiek netikėta, kad niekas nemėgina tavęs sulaikyti“, – rašė toliau Julija Navalnaja.

Ji vyrui atvežė puodą barščių su rūgštynėmis ir vyšnių. „Pokrovo kolonijoje viskas labai padoru. Atrodo, lyg dviejų žvaigždučių viešbutis. Ant sienų net kabo paveikslai“, - pasakojo moteris. Kolonija yra maždaug už 100 km nuo Maskvos.

45-erių A. Navalnas čia kalinamas jau kelis mėnesius. Jis buvo sulaikytas Maskvos oro uoste, kai iš Vokietijos grįžo į Rusiją. Netrukus po to jam skirta kelerių metų laisvės atėmimo bausmė. Kremliaus kritikas esą pažeidė ankstesnio baudžiamojo proceso lygtinio paleidimo sąlygas, kai Vokietijoje sveiko po apnuodijimo „Novičiok“ kovine medžiaga. Nuosprendis užsienio buvo kritikuojamas kaip politiškai motyvuotas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

žurnalistikos

žurnalistikos portretas
degradacija

tas pridurkas dar ir zmona

tas pridurkas dar ir  zmona  portretas
turi !!! .. issivaizduoju kokia tai DURA....

Kokia sensacija...

Kokia sensacija... portretas
Neturite ką rašyti.......na ir kas kad aplankė....
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių