S. Cichanouskajos COVID-19 testas neigiamas

Lietuvoje gyvenančios Baltarusijos opozicijos lyderės Sviatlanos Cichanouskajos koronaviruso testas buvo neigiamas, pirmadienį ji ketina baigti saviizoliaciją.

Buvusi kandidatė Baltarusijos prezidento rinkimuose izoliavosi praeitą šeštadienį, kai paaiškėjo, kad koronavirusu susirgo Slovėnijos užsienio reikalų ministras, su kuriuo ji buvo susitikusi Vilniuje.

„Sviatlana atliko testą pirmadienį ir sulaukė neigiamo rezultato. Dabar ji laikosi karantino, dirba nuotoliniu būdu iš namų, paiso visų atsargumo priemonių, kurias rekomenduoja gydytojai. Nuo pirmadienio ji planuoja palikti saviizoliaciją ir prisijungti prie komandos“, – BNS ketvirtadienį sakė S. Cichanouskajos atstovė spaudai Anna Krasulina.

S. Cichanouskaja į Lietuvą atvyko netrukus po to, kai Aliaksandrui Lukašenkai lojali valdžia paskelbė, jog jis laimėjo rugpjūčio 9-osios prezidento rinkimus. Opozicija ir Vakarai sako, kad rinkimai buvo suklastoti. Baltarusijoje daugiau kaip du mėnesius tęsiasi prieš A. Lukašenką nukreiptos protesto akcijos.

Dėl kontakto su Slovėnijos ministru izoliavosi ir ministras Linas Linkevičius. Jis koronaviruso testą ketina darytis vėliau šią savaitę, BNS sakė ministro atstovė spaudai Rasa Jakilaitienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

O Vargeli

O Vargeli portretas
Kiek laiko dar tos dvi erkes siurbs mano varganus eurus. Vienas jau beveik pilnas, o ir antroji laksto po visur ir siurbia.

Anonimas

Anonimas portretas
interpolas neranda jos juokinga .

jooo

jooo portretas
nu ka darysi...testas vis delto ir uz mano pinigus...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių