Šalia žaidimų aikštelės Brukline – šaudynės, yra žuvusiųjų

  • Teksto dydis:

Per šeštadienio vakarą lauke vykusį didelį renginį Brukline žuvo vienas ir buvo sužeisti mažiausiai 11 žmonių, pranešė vietos policija.

Niujorko meras Billas de Blasio (Bilas de Blazijus) socialiniame tinkle „Twitter“ ankstų sekmadienio rytą parašė, kad šaudynės Bruklino rytiniame Braunsvilio rajone „sugadino taikų bendruomenės renginį“.

Niujorko policijos atstovas apie 3 val. 30 min. vietos (10 val. 30 min. Lietuvos) laiku nurodė, kad buvo pašauti 12 žmonių, įskaitant 38 metų vyrą, kuris atvežtas į ligoninę mirė.

Policija skelbia, kad tam vyrui buvo kartą šauta į galvą. Policijos atstovas nežinojo žuvusiojo tapatybės ir nepateikė naujausios informacijos apie sužeistųjų būklę.

Dėl šio įvykio kol kas niekas nesuimtas, policija nenurodo jokių detalių dėl galimų įtariamųjų.

Niujorko ugniagesių departamento atstovas anksčiau sakė, kad mažiausiai šešių tuoj po vidurnakčio į vietos ligonines nuvežtų žmonių būklė yra sunki.

Mero pranešime tviteryje nenurodoma, kokio pobūdžio bendruomenės renginys vyko, tačiau Niujorko miesto parkų tinklalapyje buvo nurodyta, kad programa Braunsvilio rekreaciniame centre šalia žaidimų aikštelės buvo atšaukta dėl šį savaitgalį vyksiančio kasmetinio buvusių centro narių renginio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
demon..pasikratymas amerikoniskai.

taip

taip portretas
/zaidzia/ jav sionpidarai o negrai ko gero taikiniai?......

...

... portretas
Che - Rusijoj ESĄ smurtas, o čia - 'TIK demokratiškas pasišaudymas'.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių