Siaubingas skrydis: lėktuvui staiga smigus žemyn, visi atsisveikino su artimaisiais

  • Teksto dydis:

Žmonėms, skridusiems avialinių „Delta Air Lines“ lėktuvu iš Atlantos į Fort Loderdeilį, kelionė priminė tikrą siaubo filmą. Devyniais kilometrais per septynias minutes staigiai pažemėjęs lėktuvas pasėjo paniką keleivių gretose, skelbia „The Independent“.

Apie patirtą išgąsti keleiviai dalijosi tviteryje. „Dieve, laimink kapitoną ir visą įgulą“, – socialiniame tinklalapyje skelbė vienas keleivis. 

Buvo ir tokių, kurie spėjo atsisveikinti su artimaisiais. „Parašiau savo žmonai ir tėčiui, pasakiau, kad juos myliu. Paprašiau mamos, kad apkabintų mano sūnų“, – širdį veriančius žodžius rašė lėktuvu skridęs žmogus. Be šio liūdno pareiškimo jis tviteryje paskelbė nuotrauką – joje matyti žemyn nuleistos deguonies kaukės.

Kiti keleiviai teigė, kad viena iš stiuardesių ramino panikos apimtus žmones ir bandė kontroliuoti situaciją.

Vienas iš keleivių, Harrisas Dewoskinas sakė, kad žmonės, apimti streso, itin sunkiai kvėpavo. „Tai buvo siaubingas momentas, visur tvyrojo panika“, – siaubo filmui prilygusią kelionę apibūdino H. Dewoskinas.

„Gyvybė yra tokia trapi. Tas 60-90 sekundžių mes nežinojome, kas dedasi aplink“, – pridėjo vyras.

Skrydžių stebėjimo svetainės „Flight Aware“ duomenys rodo, kad 38-tą skrydžio minutę lėktuvas staiga smigo žemyn. Vėliau skrydis buvo nukreiptas į Tampą.

Oro linijų bendrovė „Delta Air Lines“ atstovas spaudai atsiprašė keleivių, kurie išgyveno tikrą siaubą lėktuve, skridusiame iš Atlantos į Fort Loderdeilį. Sprendimą nutupdyti lėktuvą Tampoje jis apibūdino kaip „kontroliuotą nusileidimą“.

Bendrovė teigė, kad keleiviai iš Tampos į Fort Loderdeilį buvo nugabenti autobusais. 

Anot bendrovės atstovo, šiuo metu orlaivį vertina techninės priežiūros specialistai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių