Ukrainoje potvyniai pražudė tris žmones, šimtai gyventojų evakuoti

Musoninės liūtys vakariniuose Ukrainos regionuose pražudė tris žmones, šimtai gyventojų buvo priversti bėgti iš savo namų, taip pat potvynis kai kuriuos kaimus atskyrė nuo likusios šalies teritorijos, praneša „Reuters“.

Dauguma žmonių mėgino apsaugoti savo nuosavybę, tačiau pirmadienį prasidėjus liūtims evakuoti buvo apie 800 žmonių, pranešė vidaus reikalų ministras Arsenas Avakovas, kartu su premjeru Denysu Šmyhaliu apsilankęs nelaimės vietoje.

Regiono administracijos socialinių tinklų paskyrose buvo pasidalyta vaizdo įrašu, kuriame matyti itin patvinusios kalnų upės, beveik apsemtas kaimas, apsemti laukai ir keliai.

Vidaus ministerija pranešime teigė, kad tai vienas stipriausių potvynių per daugelį pastarųjų metų, taip pat paskelbė, jog į nelaimės vietą buvo išsiųsta keturi sraigtasparniai, vienas lėktuvas ir 150 kariškių.


Šiame straipsnyje: Ukrainaliūtyspotvyniai

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Gamtoje NIEKO nemokamo nėra, ji mums KERŠIJA už trukdymą vėjui laisvai pūst, mes PATYS savo Planetą NAIKINAM (tuo pačiu - ir patys save)

pelė

pelė portretas
Dievas nubaudė už iškirstus miškus,liko tik plynės,paprasti žmoneliai nukentėjo,o turtuoliai už miškų kirtimą,dar turtingesniais tapo,tuoj tie kurortai užsidarys,nuplauks ir namai

Juokdarių valstybė

Juokdarių valstybė portretas
Ir vėl Putinas kaltas. Juk Putinas yra Visagalis. Klounų ir neofašistų valdoma Ukraina krenta į bedugnį
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių