Ukrainos prezidentas: jie tiek daug kartų norėjo mus sunaikinti – jiems nepavyko

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis ketvirtadienį paskelbtame vaizdo įraše sakė, kad ukrainiečius daug kartų buvo bandyta sunaikinti, tačiau niekam tai nepavyko. O dabar ukrainiečių tauta įgijo dar daugiau stiprybės ir pasitikėjimo vienas kitu. 

„Jie tiek daug kartų norėjo mus sunaikinti. Jiems nepavyko. Tiek daug patyrėme! Ir jeigu kam nors atrodo, kad visa tai įveikę ukrainiečiai bus išgąsdinti, palaužti ar pasiduos, tai jie nieko nežino apie Ukrainą. Ir jie Ukrainoje neturi ką veikti. Eikite namo saugoti rusakalbių žmonių. Ne visame pasaulyje, bet savo šalyje“, – kalbėjo prezidentas.

Anksčiau skelbtame vaizdo įraše Ukrainos prezidentas V. Zelenskis ketvirtadienį pažadėjo ukrainiečiams, kad įsiveržusių Rusijos pajėgų infrastruktūrai padaryta žala bus atitaisyta, o sąskaitą už tai apmokės Maskva.

„Atstatysime kiekvieną namą, kiekvieną gatvę, kiekvieną miestą ir sakome Rusijai: išmokite žodžius „reparacijos“ ir „kontribucijos“. Jūs visiškai kompensuosite mums už viską, ką padarėte prieš mūsų valstybę, prieš kiekvieną ukrainietį“, – sakė V. Zelenskis vaizdo pareiškime.

 

 


Šiame straipsnyje: Volodymyras Zelenskiskaras UkrainojeUkrainaRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių