Žiemos audra Ispanijoje pareikalavo keturių gyvybių

Didelėje dalyje Ispanijos jau trečią dieną siaučianti žiemos audra pražudė keturis žmones, 200 tūkst. gyventojų liko be elektros, buvo uždarytos mokyklos, o daug kelių dėl sniego tapo nepravažiuojami.

Pakrantėje įsikūrusiuose miesteliuose siautusios didelės bangos ir smarkus vėjas padarė žalos daugybei parduotuvių ir restoranų.

Antradienį be elektros liko didelė dalis šiaurės rytinės Cheronos provincijos gyventojų, nes sugedo jungtis su Prancūzija, tviteryje paskelbė gelbėjimo tarnybos.

Šiaurės rytiniame Katalonijos regione, Aragone ir kiek piečiau esančioje Valensijoje daug mokyklų tebėra uždarytos, skelbia ispanų žiniasklaida.

Eismo institucijos praneša, kad dešimtys kelių nepravažiuojami dėl sniego, įskaitant greitkelį, jungiantį šiaurės rytinį Figereso miestą ir Prancūzijos sieną.

Sekmadienį kilusi audra jau pareikalavo trijų vyrų ir vienos moters gyvybių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kas kaltas del klimato kaitos kaip ne patys zmones jei juos dar taip galima vadinti nes jokio zmoniskumo nei kvapo kai kariiskiai su spec t visose imperijose verziasi i kosmosa dar visokie bandyai misku naikinimas tik parodo kokie idijotai naikina planeta ir /pjauna saka ant kurios sedime visi/ ir nera kam suvaldyt nes tai jau 3 rases ir daugiau su skirtingais mastymais isskyrus 1 tai globalgobsumas ko pasekoje vyksta gamtos katakizmai nesantys desimteriopai didesnius nuostolius negu si veikla ir tai signalas susiprotet bet tokiu nera isskyrus i mergaite kuria vadina nesveika nors patys didziausi ligoniai?.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių