Pereiti į pagrindinį turinį

„Arsenal“ ir „Manchester United“ tikslai - vienodi: finalas

2009-05-05 18:16
„Arsenal“ ir „Manchester United“ tikslai - vienodi: finalas
„Arsenal“ ir „Manchester United“ tikslai - vienodi: finalas / uefa.com nuotr. Persvara: pirmąsias pusfinalio rungtynes 1:0 laimėjo „Manchester United“.

Šiandien atsakomąsias Europos futbolo klubų Čempionų lygos pusfinalio rungtynes Londone žais vietos „Arsenal“ ir „Manchester United“ komandos. Pirmąjį susitikimą savo aikštėje 1:0 laimėjo Mančesterio futbolininkai.

„Nuo finalo mus skiria vienas žingsnis. Jei šį kartą pirmieji įmušime įvartį, „Arsenal“ ekipa privalės įmušti mums tris. Manau, kad kova bus atkakli. Be abejonės, iš visų ligšiol įvykusių dvikovų su „Arsenal“ ši - svarbiausia. Labiausiai gailiuosi, kad per savo darbo „Manchester United“ klube karjerą tik du kartus laimėjome Čempionų lygos varžybas, bet yra proga pagerinti šią statistiką“, - mačo išvakarėse kalbėjo „Manchester United“ vyriausiasis treneris Alexas Fergusonas.

„Žaidėjai svajoja apie finalą, todėl papildomai nuteikti juos šioms rungtynėms neprireiks. Svarbiausia, kad į aikštę jie išeitų neįsitempę. Tai padaryti bus nelengva, nes dienraščiai rašo tik apie tai, kad mums šį sezoną nieko daugiau nebeliko, vien Čempionų lyga. Skambūs lozungai nepadeda gerai žaisti. Vis dėlto tikiu, kad pateksime į finalą“, - sakė „Arsenal“ strategas Arsene'as Wengeras.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų