Čempionų lygoje – „Chelsea“ ir PSG pergalės svečiuose

  • Teksto dydis:

Trečiadienį UEFA Čempionų lygoje sužaistos dvi antrojo turo rungtynės. Europos futbolo sunkiasvoriai „Paris Saint Germain“ ir Londono „Chelsea“ iškovojo pergales svečiuose.

E grupės dvikovoje „Chelsea“ 4:0 sugebėjo nugalėti turnyro debiutantą „Krasnodar“.

14-ąją minutę „Chelsea“ gavo šansą išsiveržti į priekį, kai baudinį uždirbo Timo Werneris, tačiau nuo 11m žymos smūgiavęs Jorginho pataikė į virpstą.

Pirmą įvartį anglai įmušė 36-ąją minutę, kai po Callumo Hudsono-Odoi klastingo smūgio apmaudžiai suklydo jaunasis „Krasnodar“ vartininkas Matvejus Safonovas.

Rusijos klubas turėjo ne vieną puikią galimybę išlyginti rezultatą, bet savo šansais nepasinaudojo, o rungtynių pabaigoje palūžo.

76-ąją minutę T.Werneris realizavo baudinį, po šešių minučių pasižymėjo Hakimas Ziyechas, o tašką padėjo Christianas Pulisičius.

H grupėje Prancūzijos čempionas „Paris Saint Germain“ kur kas sunkiau 2:0 pranoko Turkijos stipriausią komandą Stambulo „Bašakšehir“.

Turkai turėjo ne vieną puikią progą išsiveržti į priekį, bet viskas baigėsi tuo, jog 64-ąją minutę Kylianas Mbappe puikiai pakėlė kampinį ir PSG naujokas Moise Keanas galva pasiuntė kamuolį į vartus.

79-ąją minutę K.Mbappe ir M.Keano tandemas rezultatyviai suveikė dar kartą – 2:0.

Šias rungtynes PSG žaidė Kataro vėliavos spalvų apranga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių