Pereiti į pagrindinį turinį

D. Matulevičius pasižymėjo Rumunijos čempionate

2013-08-26 11:00
Druskininkuose futbolą žais aštuonių valstybių žurnalistai
Druskininkuose futbolą žais aštuonių valstybių žurnalistai / Š.Mažeikos/BFL nuotr.

Ketvirtąjį įvartį Rumunijos futbolo čempionato šeštajame ture įmušė Deividas Matulevičius, o jo šalies vicečempionas Tirgu Žiu "Pandurii" klubas sekmadienį svečiuose net 5:1 (1:0) sutriuškino dvyliktojoje pozicijoje esančią Kiažnos "Concordia" (6 tšk.) ekipą ir su 10 taškų pakilo į šeštąją vietą.

Visą susitikimą žaidęs lietuvis pasižymėjo 84-ą minutę.

Dar po įvartį į šeimininkų vartus įmušė Erico (26 min.), Ericas de Oliveira (55 min.), Nicandro Breeveldas (58 min.) ir Alexandru Ciucuras (90+3 min.), o garbės įvartį šeimininkams pelnė Orlando Da Costa (80 min.).

Trečiąją pergalę sekmadienį iškovojo ir su 12 taškų į trečiąją vietą pakilo praėjusio sezono bronzos medalininkė Ploješčio "Petrolul" vienuolikė, kurioje nebuvo registruotas vartininkas Povilas Valinčius. Ploješčio futbolininkai svečiuose 2:1 (2:0) įveikė antrojoje pozicijoje likusią Džiurdžiu "Astra" (12 tšk.) komandą.

Po įvartį nugalėtojams pelnė Hamza Younesas (15 min. iš 11 m baudinio) ir Gheorghe Grozavas (19 min.), o šeimininkų gretose įvarčiu pasižymėjo Kehinde Fatai'us (64 min.).

Naujuoju aštuoniolikos ekipų turnyro lyderiu tapo Botošanio "FA SA Botosani" (14 tšk.) klubas, savo aikštėje 1:0 (0:0) įveikęs vienuoliktojoje vietoje esančią "FC Vaslui" (7 tšk.) vienuolikę, kurios vartus gynė Vytautas Černiauskas.

Vienintelį įvartį į lietuvio ginamus vartus įmušė Claudiu Codobanas (80 min.).

Trečiąją nesėkmę patyrė ir į aštuntąją poziciją smuktelėjo Galačio "Otelul" (9 tšk.) komanda, kurioje nebuvo registruotas vartininkas Tadas Simaitis. Galačio futbolininkai svečiuose 0:2 (0:0) pralaimėjo į ketvirtąją vietą pakilusiai Piatros Niamco "Ceahlaul" (11 taškų) ekipai.

Po įvartį nugalėtojams pelnė Bojanas Golubovičius (50 min.) ir Adrianas Gheorghiu (62 min.).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų