Futbolo klubas sirgalius vilioja ir originaliais pasiūlymais

Viena pajėgiausių LFF pirmosios lygos ekipų „Hegelmann Litauen“ tęsia kovą dėl vietos lyderių trejete. Kauniečiai, po dviejų turų turintys 4 taškus ir žengiantys 4-ojoje pozicijoje, šeštadienį savo aikštėje priims Kretingos „Miniją“.

LFF Kauno treniruočių centre (buvusiame NFA stadione) šeštadienį, 14 val. prasidėsiančiame mače sirgalių laukia ne tik gero futbolo dozė, bet ir siurprizas. Pirmuosius atėjusius į stadioną suaugusius aistruolius klubas vaišins nealkoholiniu alumi. Tokią akciją mėlynai balti sugalvojo norėdami atsidėkoti savo ištikimiausiems žiūrovams ir į savo rungtynes pritraukti stadione rečiau besilankančius futbolo aistruolius.

 

"Norime į stadioną atėjusiems žmonėms sukurti vertę ne tik futbolo aikštėje, bet ir šalia jos. Tikimės, jog tokios akcijos bus ne vienkartinės ir tokiu būdu padės su futbolu ir mūsų komanda supažindinti kuo daugiau žmonių”, - sakė klubo vadovas Dainius Šumauskas.

 

Komandos gretose dėl traumos susitikimą bus priverstas praleisti jaunasis gynėjas Rokas Rasimavičius. Jam per pirmąsias sezono rungtynes lūžo alkūnkaulis ir stipinkaulis. Kiti žaidėjai ryžtingai nusiteikę apginti namų tvirtovę ir įsirašyti dar tris taškus. Šeštadienio varžovai po 2 turų turi 1 tašką ir rikiuojasi 8-ti.

 

Šalies vyriausybei sušvelninus karantino sąlygas, stadione mačą galės stebėti net iki 700 žiūrovų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių