Pereiti į pagrindinį turinį

G. Arlauskis Bukarešte pasijuto pažemintas

2015-02-24 16:06
penalty.lt inf.
Evaldo Šemioto nuotr.

Giedriaus Arlauskio karjeroje – vėl nemalonus periodas. Po konfrontacijos su Bukarešto “Steaua” vadovu vartininkas iš Lietuvos prarado vietą startinėje komandos sudėtyje.

Kalėjime sėdinčiam “Steaua” prezidentui Gigi Becali labai nepatiko, kad G. Arlauskis atsisakė pratęsti sutartį ir jis nurodė išbraukti lietuvį iš komandos paraiškos per praėjusio savaitgalio rungtynes su Bukarešto “Rapid”. Šį derbį “Steaua” pralaimėjo 0:1.

“Steaua” supranta, kad pajėgių klubų dėmesį traukiančio G. Arlauskio išlaikyti nepavyks. Tačiau G. Becali siekia užsidirbti – vasarą lietuvis taps laisvuoju agentu ir jam persikėlus į kitą klubą, “Steaua” neuždirbtų nė cento. O pratęsus sutartį galėtų reikalauti išpirkos. Transfermarkt.de nurodo, kad Lietuvos rinktinės vartininko rinkos vertė šiuo metu siekia 2,5 mln. eurų.

“Esu labai nusivylęs šia situacija. Žinau, kad tai ne trenerio, o klubo savininko sprendimas. Aš atlikau savo pareigą. Su komanda pakilome į pirmąją vietą, o dabar esu pažemintas. Tik Rumunijoje gali nutikti tokie dalykai”, – G. Arlauskį cituoja leidinys “Fanatik”.

Susidariusia padėtimi piktinosi ir lietuvio agentas Leonidas Istrati. Anot jo, futbolininkas atidavė širdį, o klubas elgiasi nepriimtinai. L. Istrati ieško G. Arlauskiui naujos komandos. Sausį lietuviu domėjosi Italijos Serie A klubas “Udinese”.

Pats vartininkas tvirtino, kad vasarą bet kokiu atveju paliks Bukareštą.

“Rumunijoje man patinka, tai mano antrieji namai. Likčiau čia ir toliau, jei varžybų lygis būtų aukštesnis. Labai apmaudu, kad nepavyko sėkmingai pasirodyti Europos taurių varžybose. Visada kartojau, kad į “Steaua” atvykau vienam sezonui. Mano tikslas yra žaisti aukščiausiame lygyje”, – aiškino G. Arlauskis.

Prieš atvykdamas į “Steaua”, G. Arlauskis 4 metus buvo įstrigęs Rusijos klube Kazanės “Rubin”.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų