Pereiti į pagrindinį turinį

G. Sirgėdas: pasaulio čempionais taps vokiečiai

2014-07-09 16:24
DMN inf.
Gratas Sirgėdas mano, kad pasaulio čempionais taps vokiečiai
Gratas Sirgėdas mano, kad pasaulio čempionais taps vokiečiai / V.Knyzelio (LFF) nuotr.

„Bijau, kad nebūtų argentiniečiams taip, kaip vakar buvo brazilams. A.Di Maria nežais, L.Messi kol kas nėra geriausias pasaulio žaidėjas, o likusi rinktinė – vidutinybės. Vienintelis dalykas, kuris sulygina komandų jėgas tas, kad olandai irgi neblizga, - apie būsimą pusfinalio susitikimą kalbėjo legendinio „Žalgirio“ futbolininkas Rimantas Turskis.

Argentina ir Olandija žada padovanoti mums įspūdingą pusfinalį. Visų pirma, tai ekipos, kurios visada pasižymėdavo atakuojančiu futbolu. Kitas dalykas – abiejose komandose galima laukti įspūdingų individualių pasirodymų. Pridėti galima ir tai, kad ekipos pasaulio čempionato pusfinaliuose iš esmės nepralaimi.

Lionelis Messi medžioja pirmąjį savo pasaulio čempionato trofėjų. Olandai savo ruožtu, kurie dar nė karto nelaimėjo pasaulio čempionato ir tris kartus pralaimėjo finale, pabandys suteikti sau dar vieną šansą tapti geriausiais pasaulyje.

„Net du trečdaliai lietuvių tikisi, kad į finalą žengs olandai. Tokiu būdu, jie tikisi piniginės praplatinti daugiau nei tris kartus. Be to, nemaža dalis tikisi, kad Lionelis Messi dar pavys Jamesą Rodriguezą rezultatyviausių sąraše. Tuo tikintys galvoja apie keturis kartus didesnę sumą“, - būsimų rungtynių besilažinančių lietuvių prognozėmis dalijosi „TOP sport“ bukmekeriai.

Tikinčiųjų, kad Robinas van Persie taps rezultatyviausiu beveik nebėra, nes jam iki titulo trūksta trijų įvarčių. Tiesa, ir koeficientas siekia net 16.

Su argentiniečiais olandams pasaulio čempionatuose teko susidurti keturis kartus. Du kartus laimėta, kartą sužaista lygiosiomis, o 1978 m. pralaimėta finale. Gana saldus buvo olandų kerštas 1998 m. čempionato ketvirtfinalyje. Antrojo kėlinio pabaigoje jie sukūrė futbolo stebuklą, kurio smaigalyje atsidūręs Denisas Bergkampas pasiuntė ne tik kamuolį į vartus, bet ir Argentiną namo. Iki šiol šis įvartis laikomas vienu gražiausiu per visą čempionatų istoriją.

„Nesvarbu, kas laimės šį pusfinalį. Pasaulio čempionais taps vokiečiai“, - savo prognoze dar prieš pirmąsias pusfinalio rungtynes dalijosi „Stuttgart“ saugas Gratas Sirgėdas.

Olandai žaidė keturis pusfinalius pasaulio čempionatuose ir tik vieną iš jų pralaimėjo. Argentinai pusfinaliuose sekasi dar geriau. Jie taip pat pusfinaliuose žaidė keturis kartus ir visus tuos pusfinalius laimėjo.

Šio čempionato ketvirtfinaliuose buvo pelnyti tik 5 įvarčiai. Argentiniečiai įmušė kartą, o Olandams teko mušti 11 m. baudinius po nulinių lygiųjų. Lažybininkai ir čia žada ir ne itin rezultatyvias rungtynes. O jūs ar tikite, kad Olandija ir Argentina sužais nerezultatyviai?

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų