Pereiti į pagrindinį turinį

Geriausias A lygos I rato žaidėjas – A. Paniukovas

2015-04-23 12:12
M. Pociaus nuotr.

"Būk pirmas". Toks yra "Sportland" šūkis. Todėl ši bendrovė nusprendė įsteigti prizą geriausiam šalies futbolo čempionato kiekvieno rato žaidėjui. Pirmasis laureatas buvo apdovanotas didžiausią futbolo prekių pasirinkimą turinčioje "Sportland" parduotuvėje, kuri yra įsikūrusi prekybos ir pramogų centre "Ozas" Vilniuje.

Simbolinį 400 eurų čekį gavo rezultatyviausias lygos futbolininkas - A.Paniukovas iš Klaipėdos "Atlanto" per aštuonerias pirmąsias čempionato rungtynes įmušė 11 įvarčių. "Aišku, malonu gauti asmeninį apdovanojimą. Jis reiškia, kad mano žaidimas buvo pastebėtas, dirbau ne veltui", - teigė rusas, kurį ketvirtąją vietą "SMScredit.lt A lygoje" kol kas užimantis "Atlantas" yra išsinuomojęs iš Maskvos "Dinamo".

"Smagu įteikti prizą Andrejui. Gal ne paskutinį kartą - juk apdovanosime geriausią futbolininką po kiekvieno čempionato rato", - kalbėjo "Sportland" vadovas Vladas Korsakovas, pridūręs, kad A.Paniukovas čekį į prekes galės iškeisti bet kurioje bendrovės parduotuvėje Vilniuje, Kaune ar Klaipėdoje.

Futbolas yra populiauriausia sporto šaka pasaulyje, o susidomėjimas žaidimų karaliumi sparčiai auga ir Lietuvoje. Tai - viena priežasčių, paskatinusių "Sportland" bendradarbiauti su "SMScredit.lt A lyga". Stipriausiam rato žaidėjui prizas bus teikiamas po kiekvieno čempionato ketvirčio, o sezono pabaigoje apdovanojimas teks ir geriausiam metų futbolininkui.

Geriausią rato žaidėją renka šalies rinktinės treneris Igoris Pankratjevas ir būrys futbolo komentatorių bei apie šią sporto šaką rašančių žurnalistų. Kiekvienas apklausos dalyvis reitinguoja tris, jo nuomone, solidžiausiai ir spalvingiausiai rungtyniavusius futbolininkus. Susumavus balus, paaiškėja nugalėtojas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų