Geriausiu jaunuoju mėnesio žaidėju vėl tapo „Riterių“ puolėjas

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo A lygos bronza dar sykį atiteko Vilniaus „Riteriams“, o prie to svariai prisidėjo puolėjas Teremas Moffi.

20-metis legionierius iš Nigerijos lapkritį rungtyniavo puikiai ir antrą kartą šiemet buvo pripažintas geriausiu jaunu mėnesio žaidėju. Prieš tai jis tokio įvertinimo sulaukė birželio–liepos mėnesį.

Praėjęs mėnuo „Riterių“ lyderiui buvo puikus. T. Moffi per ketverias rungtynes įmušė net šešis įvarčius bei atliko tris rezultatyvius perdavimus.

Labiausiai nuo puolėjo reidų nukentėjo Marijampolės „Sūduva“ – mače su čempionais sostinės klubo lyderis įformino „hetriką“ bei du kartus asistavo komandos draugams.

Maža to, dar du įvarčius T. Moffi įmušė dvikovoje su Vilniaus „Žalgiriu“, o kartą pasižymėjo susitikime su Klaipėdos „Atlantu“, taip pat atlikdamas rezultatyvų perdavimą.

Iš viso šiame sezone „Riterių“ atstovas per 29-erias rungtynes pelnė 20 įvarčių ir tris kartus asistavo komandos draugams.

T. Moffi pelnė tiek pat įvarčių, kiek „Sūduvos“ puolėjas Mihretas Topčagičius ir atsiliko tik nuo 27 kartus pasižymėjusio „Žalgirio“ lyderio Tomislavo Kišo.

Kovo, gegužės ir rugsėjo mėnesiais geriausiu jaunu žaidėju tapo „Sūduvos“ saugas Paulius Golubickas, balandį – buvęs „Palangos“ atakų lyderis Idrisas Umajevas, rugpjūtį – „Žalgirio“ futbolininkas Karolis Uzėla, o spalį – sūduvietis Eligijus Jankauskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių